Nunţi în 2019 – Trenduri la rochii de mireasă pentru anul 2019

Colecţiile de rochii de mireasă pentru anul 2019 oferă numeroase modele extrem de versatile, minunate, la fel ca şi femeile care au defilat cu ele în prezentările de modă din marile capitale ale lumii.

Una din cele mai apreciate modele este rochia de mireasă din dantelă cu mâneci lungi, extrem de decoltată. Nu lipsesc rochiile din materiale deosebite, din dantelă, voal, mătase, tul, care au decoraţiuni din dantelă, cristale, pene, aplicaţii florale, broderii şi altele. Toate rochiile au un design special, o linie de croială impresionantă, iar unele modele au nuanţe de culori diafane, bej, roz pal sau corai. Fluiditatea ţesăturilor este uluitoare, ornamentele de pe rochii sunt fermecătoare, decolteul este cât mai provocator, iar formele corpului sunt puse cât mai bine în evidenţă. 

Sunt modele de rochii transparente, din dantelă şi tul, cu aplicaţii variate, cu mâneci lungi şi cu şliţ extravagant, pe picior. Un model deosebit este rochia de mireasă cu mâneci lungi, cu decolteu adânc şi elemente din dantelă drapate, care realizează falduri ample. Foarte apreciată este rochia mulată pe corp, cu un corset din dantelă şi o capă vaporoasă foarte lungă din material fin, transparent, din voal. Un alt model este rochia de mireasă prinsă pe un umăr, cu fusta lungă şi şliţ sexy pe picior. Designerii au creat şi modele de rochii pentru mireasă cu mâneci lungi şi aplicaţii deosebite din dantelă, elemente brodate. 

În anul 2019 se poartă şi rochia de mireasă foarte scurtă, care are forma asimetrică, este realizată integral din pene albe. Pentru miresele romantice este recomandat un model de rochie din dantelă fină (care apare doar în partea superioară a corpului), cu decolteu în V, capă transparentă din tul şi fusta largă, foarte lungă. 

Sunt la modă şi rochiile moderne cu partea de sus ca o bluză elegantă cu mâneci lungi. De asemenea sunt apreciate modelele de rochii mulate, cu trenă şi decolteu adânc care ajunge până în zona taliei. Un model deosebit este rochia de mireasă realizată din dantelă cu mâneci detaşabile care are dantelă şi aplicaţii din voal. Pentru anul 2019 sunt în trend şi rochiile de mireasă din material preţios cu broderie florală şi fusta din mai multe volane tivite pe margine. Designerii au produs şi modele de rochii care se diferenţiază între ele prin forma decolteului, materiale şi elemente decorative care sunt cât mai variate. 

O creaţie deosebită este rochia de mireasă complet albă, cu glugă, cu aplicaţii din pene. De asemenea este la modă rochia de mireasă din două piese, cu fusta lungă care are în partea de jos decoraţiuni cu pene. O noutate poate fi şi un model de rochie cu fusta complet din pene. Sunt în tendinţe şi rochiile de mireasă din materiale de diferite culori. De exemplu este apreciată rochia crem cu corset brodat şi un sliţ fantezie foarte amplu, pe picior. Un alt model poate fi rochia foarte elegantă, amplă, ca de bal, care are un decolteu adânc şi fusta într-o nuanţă foarte deschisă de portocaliu sau corai. O altă culoare folosită la rochii pentru mireasă este rozul pal. Rochia poate fi cu decolteu adânc şi numeroase elemente decorative roz. 

Sunt rochii albe de mireasă care au elemente florale deosebite, mari, aplicate în zona mâinilor care creează impresia de bretele căzute de pe umeri. De asemenea se poartă rochiile scurte în partea din faţă şi cu trenă în spate, rochiile care pot avea sau nu mâneci lungi, dar cu buzunare, rochiile aproape complet transparente cu broderii aplicate şi altele. 

În ceea ce priveşte organizarea nunţilor în anul 2019, locaţiile pentru astfel de evenimente trebuie să fie perfecte. Dacă se aleg restaurante Bucureşti rezervarea trebuie să se facă cu mult timp înainte de data evenimentului. La astfel de restaurante se organizează cele mai reuşite nunţi, botezuri, evenimente private, corporate, dar şi revelioane pline de distracţie. Preparatele culinare sunt de excepţie, toate serviciile de calitate. 

Multe mirese adoră nunţile cu tematică şi de aceea planifică totul în detaliu, din timp, aleg cele mai bune locaţii evenimente Bucureşti pentru ca totul să fie perfect – o nuntă exact aşa cum au visat. Dacă îşi doresc o nuntă romantică în aer liber, astfel de restaurante dispun şi de terase cu grădini frumos amenajate. 

În anul 2019 sunt în tendinţe şi locaţiile mai speciale din străinătate, cu adevărat inedite, ca de exemplu: o nuntă într-un loc minunat la unul dintre cele mai mari acvarii din lume, unde întreaga sală poate fi scăldată într-o lumină cu strălucire albastră fascinantă. De asemenea o altă idee genială este o nuntă pe străzile New York-ului, într-un loc deosebit în faţa unei clădiri cu arhitectură impresionantă. Sunt recomandate şi nunţile în cele mai frumoase insule din lume, în Maldive şi Bali, la vile pe plaje frumoase cu nisip fin şi alb, unde atmosfera este cu totul fermecătoare, perfectă pentru astfel de evenimente unice în viaţă. 

Ţine cont de tendinţe în anul 2019 pentru a organiza o nuntă deosebită, aşa cum ţi-ai dorit!

 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate