Nunta care a lasat orasul Petrosani cu gura cascata! Bolizi de lux si elicoptere, mai ceva ca in Dubai

Alaiul era format din zeci de masini.

A fost nunta mare  la Petrosani. Atat de mare incat toti localnicii au ramas masca cand au vazut alaiul. Unde mai pui ca era format din zeci de masini de lux, de nici la Paris nu vezi.

In fruntea alaiului s-au aflat mirii care, spre deosebire de ceilalti nuntasi, au preferat sa urce intr-o caleasca alba trasa de doi cai negri. Mai mult decat atat, mijlocul de transport a fost ornat cu drapelul Romaniei. In urma mirilor si-au facut aparitia masinile de sute de mii de euro si sute de cai putere, ale nuntasilor, semn ca nu oricine participa la acest eveniment.

Rromii au defilat pe bulevardele orasului cu  Ferrari, Lamborghini, Porsche, BMW, Mercedes, sau Hummer. Pana si un elicopter  a survolat zona  pentru a spori opulenta petrecerii. Sapte sute de invitati au participat la nunta fastuoasa iar atmosfera a fost intretinuta de Nicolae Guta si Florin Salam. Nunta a fost anuntata autoritatilor din Petrosani de organizatori, care au solicitat inchiderea unei strazi din cartierul Colonie unde a avut loc petrecerea.

##VIDEO142185##

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate