Nunta ca in povesti pentru nepoata Bambinei, supranumita „Regina florilor”, in aceasta seara, de la ora 20:00, la „Se striga darul”

Mihai Mitoseru si Dianna Rotaru, simpaticii prezentatori ai emisiunii „Se striga darul” merg sa petreaca la nunta nepoatei celebrei Bambina.

Echipa „Se striga darul”, in frunte cu Mihai Mitoseru si Dianna Rotaru, simpaticii prezentatori ai emisiunii, merg sa petreaca la nunta lui Flori,  nepoata celebrei Bambina, supranumita Regina Florilor. La ceremonie nu vor lipsi palmierii adusi din Italia, tinutele de mii de euro si cantareti valorosi de manele.


Desi mirii sunt din Calarasi, nunta va avea loc la Bucuresti, acolo unde locuieste intreaga familie a „Reginei Florilor”. La asa o nunta se impune si o competitie pe masura, iar Mihai si Dianna sunt dispusi sa lupte pana la ultima „picatura” pentru a castiga competitia zestrei pentru miri. Sicanele intre cei doi incep, iar Dianna, increzatoare, ca de obicei, in fortele sale, ii taie elanul „competitional” lui Mihai, inca de la inceput.

„Eu am venit ca o floare ca sa infrumusetez aceasta nunta deosebita la care voi castiga”, ii atrage atentia Dianna lui Mihai.
Ca sa mai destinda putin atmosfera „tensionata” dintre ei, Mihai isi intreaba partenera ce floare i s-ar potrivi, iar raspunsul Dianna il lasa fara replica pe colegul ei:
„Cactusul, pentru ca ai capul ca forma de cactus J”, ii raspunde simpatica prezentatoare.

Cine a castigat competitia zestrei, la asa o nunta cu staif, cum s-au distrat nuntasii si cum a aratat nunta nepoatei celei care este supranumita Regina florilor, aflati sambata, de la ora 20:00, la Kanal D.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate