Numele carui artist celebru a facut-o pe Teo Trandafir sa exclame: “Citesti numele lui … si ajungi la masa de pranz!"

In aceasta seara, de la 23:00, Teo Trandafir isi da intalnire cu telespectatorii la o noua editie “Vrei sa fii milionar?”.

Aflata la cea de-a douasprezecea editie a quiz show-ului, Teo Trandafir este nerabdatoare sa “dea” milionul de lei, marele premiu pus in joc, din cel mai renumit si indragit concurs de cultura generala din lume “Vrei sa fii milionar?”, si isi incurajeaza concurentii sa ofere tot ce au mai bun pentru a-l castiga.  

 

 

Citeste si: Un nou PERICOL mortal în România! Se pot transmite boli cumplite - capital.ro

Silvana Danet, Livia Simion si Constantin Butnaru, cei trei concurenti ai editiei din aceasta seara la “Vrei sa fii milionar?” provin din medii profesionale diferite, sunt optimisti si pe toti trei ii uneste o singura dorinta, aceea de a deveni milionari. 

Constantin Butnaru, unul dintre participanti, lucreaza in domeniul constructiilor dar, in ultima vreme, si-a descoperit pasiunea pentru kickboxing. Constantin uimeste cu agilitatea cu care ofera raspunsurile corecte la intrebarile lui Teo insa, vine un moment in care atmosfera competitionala se “destinde” iar Constantin Butnaru si Teo Trandafir au un schimb de replici de-a dreptul spumoase. Peste 100 de litere care alcatuiesc numele complet al unui pictor celebru, au facut-o pe Teo Trandafir sa exclame, in fata concurentului:

“Citesti numele lui … si <ajungi la masa de pranz>!”

 

Nu ratati o editie palpitanta, in care provocarea este la fel de mare ca si miza pusa in joc, „Vrei sa fii milionar?”, cu Teo Trandafir, in aceasta seara, de la ora 23:00.  

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies