In aceasta seara la "Vrei sa fii milionar?", de la ora 22:30, Teo Trandafir este fascinata de evolutia competitionala a unui concurent: "Bravo, exceptional jucat!"

O noua editie de colectie debuteaza astazi, la “Vrei sa fii milionar?”, emisiune concurs prezentata de Teo Trandafir, in care concurenti inteligenti, extrem de interesanti, vin, in aceasta seara, sa ne reaminteasca cat de bogata in valori este Romania zilelor noastre.

Fermecatori sunt si cei trei participanti ai editiei de astazi, Ovidiu Balescu, Carmen Dinca si Angel Feraru.

Tanarul Ovidiu Balescu, care este pasionat de cresterea plantelor, de matematica, fizica si de calatorii da dovada de o concentrare foarte buna si de o stapanire de sine exemplara. 

 

 

Citeste si: Anunț major pentru toți românii. Se schimbă totul de pe 17 august. Ce reguli se schimbă - capital.ro

Ovidiu Balescu debuteaza cu dreptul in concurs si, cu rapiditate raspunde “tirului de intrebari” ce-i sunt adresate.  Ovidiu atinge rapid primul prag si se indreapta vertiginous catre cel de-al doilea, iar Teo trandafir nu poate sa nu remarce performantele tanarului.

 

 

“Intregul joc, de pana acum, este un succes. (…) Bravo, exceptional jucat! Felicitari!”, i se adreseaza Teo Trandafir concurentului ajuns la o suma destul de mare. 

 

Cum a performat Ovidiu Balescu si cu ce suma a plecat acasa tanarul aflati in editia de astazi “Vrei sa fii milionar?”, de la ora 22:30.  

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies