Ce a facut Teo Trandafir, pentru prima data, la “Vrei sa fii milionar?”: “E pentru prima oara, de cand prezint emisiunea …”

O editie plina de emotii s-a derulat aseara, la “Vrei sa fii milionar?”, impreuna cu aspirantii pentru marele premiu al competitiei.

Trei concurenti foarte bine pregatiti, captivanti si tensionati, in egala masura, si-au exercitat la maxim dorinta de cunoastere dar si de castig, in cadrul renumitului concurs de cultura generala televizat. 

Alin Benea, Bogdan Birligea, Lucica Neagoe, cu totii la fel de motivati si determinati pentru a castiga, au trecut prin situatii limita, pe parcursul concursului, incercandu-si sansa de a deveni milionari. 

 

 

Alin Benea a plecat acasa cu 1 000 de lei, dupa ce a riscat, raspunzand la “plesneala” la una dintre intrebari, Lucica Neagoe si-a insusit 3 000 de lei, alegand sa se retraga inaintea depasirii primului prag din concurs, iar Bogdan Birligea, cel mai puternic concurent al editiei, a totalizat 7 500 de lei, bani care ar fi putut fi dublati daca ar fi indraznit sa riste mai mult. 

Teo Trandafir a trait pas cu pas emotiile prin care au trait concurentii, indragita vedeta marturisind, in fata lui Bogdan Birligea, care tocmai atinsese pragul de 7 500 de lei, ca a fost extrem de <incordata>, asemenea concurentului. 

 

“E pentru prima oara, de cand prezint emisiunea, cand stau rezemata de spatarul scaunului. Pana acum n-am stat asa din cauza emotiilor!”, a spus Teo Trandafir.

Intrebarea “Cum se numeste pisica din <Maestrul si margareta>, care se plimba in compania Diavolului si consuma vodca si muraturi?” l-a impiedicat pe cel mai puternic concurent al editiei sa ajunga la pragul superior in concurs, acesta preferand sa se retraga, nefiind sigur pe raspunsul sau. 

Nu ratati o noua editie captivanta “Vrei sa fii milionar?” in aceasta seara, de la ora 22:30. 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies