Nu o sa-ti vina sa crezi ca exista asemenea persoane! Top 10 oameni cu puteri de super eroi VIDEO

Top 10 oameni cu puteri de super eroi VIDEO

Cu totii iubim filmele SF cu super eroi, dar v-ati intrebat daca ei exista in realitate? Noi am gasit un top care sustine ca super eroii sunt printre noi.

1. Omul enciclopedie
Daniel Paul Tammet este originar din Marea Britanie si este considerat un savant. Este inzestrat cu o memorie de invidiat, face pe loc calcule matematice complexe si retine aproape orice detaliu. Are abilitatea de a invata in scurt timp mai multe limbi straine in acelasi timp. Pe langa engleza, Daniel stie germana, finlandeza, germana, spaniola, limba letona, estona, islandeza, irlandeza, esperanto si limba romana.

Nu, nu este gluma. Daniel Paul Tammet a declarat ca intr-o saptamana este capabil sa invete o limba straina la perfectie. Daniel Paul Tammet este autist si sufera de epilepsie. Cu toate astea, nimic nu l-a impiedicat sa devina un geniu.


10.
Omul cu cei mai mari ochi


Claudio Pinto isi poate scoate ochii din orbite cu pana la 4 cm. Doctorii nu au o explicatie despre cum este posibil acest lucru fara sa-l afecteze pe Claudio Pinto intr-un mod negativ, mai ales ca ochiul este unul dintre cele mai sensibile organe ale corpului uman.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setari de confidentialitate