„Nu m-a lăsat să merg să o văd pe mama la spital” Narcisa Suciu, dezvăluiri fără perdea despre cele mai grele momente din viața ei

Autor: Bianca Vidoi
Actualizat: 17 sep 2023, 23:04

„Îmi amintesc mai degrabă lucrurile rele”

Sursa: Captură KANAL D

În cea mai recentă ediție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, invitată a fost Narcisa Suciu.

În cea mai recentă ediție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, moderată de Denise Rifai și difuzată exclusiv la Kanal D, invitată a fost Narcisa Suciu, o artistă apreciată din România, ce a avut un trecut tragic.

Citește și: Narcisa Suciu, o viață marcată de tragedii. De la o copilărie tristă la o carieră plină, cu premii muzicale

Adevărul din spatele relației cu tatăl ei

La vârsta de 17 ani, Narcisa Suciu și-a pierdut mama în fața luptei cu cancerul, iar deși tatăl ei a rămas alături de ea, relația celor doi nu a fost una strânsă. Artista nu l-a putut ierta pe tatăl ei pentru că nu a lăsat-o să meargă să o vadă pe mama ei înainte ca aceasta să se stingă din viață, iar după această decizie greșită, Narcisa Suciu a decis să se îndepărteze de el.

Artista a povestit cum nu a mai să îl privească pe tatăl ei cu aceiași ochi, însă aceasta regretă unele decizii pe care le-a luat cât timp acesta a fost în viață. La un an după decesul mamei Narcisei Suciu, tatăl acesteia și-a dorit să își refacă viața, însă interpreta nu a dorit să audă de așa ceva, spunându-i că peste cadavrul ei va face acest pas.

Tatăl artistei i-a respectat decizia fiicei lui, însă boala acestuia s-a agravat, Narcisa Suciu crezând că acesta ar fi putut fi motivul pentru care el s-a stins din viață atât de repede, deoarece nu mai avea pentru ce să trăiască. Cum anii au trecut, iar artista s-a maturizat, aceasta și-a dat seama de toate greșelile pe care le-a făcut în fața tatălui ei, regretând deciziile luate.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: Tragediile prin care a trecut Narcisa Suciu. „Cred că nu l-am iertat niciodată”

Cât de mult regretă Narcisa Suciu modul în care s-a comportat cu tatăl ei?

În cadrul emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, moderată de Denise Rifai și difuzată exclusiv la Kanal D, Narcisa Suciu a discutat cu sinceritate despre relația distantă pe care aceasta a avut-o cu tatăl ei după ce aceasta și-a pierdut viața, dar și momentele în care regretă comportamentul ei față de tatăl său.

„Cât de mult ați greșit față de tata?” a fost întrebarea roșie adresată de Denise Rifai.

„Mult, mult și acum ca adult îmi dau seama că îmi lipsesc, nu știu, am pierderi de memorie în ceea ce îl privește pentru că tind să îmi amintesc mai degrabă lucrurile rele, ca de exemplu faptul că nu m-a lăsat să merg să o văd pe mama la spital. Numai că din fericire am un frate mai mare pe care pot să îl întreb. 

La un moment dat, fratele meu Alexandru chiar mi-a zis „Cum nu-ți amintești că voi aveați ziua voastră, întotdeauna, la sfârșitul săptămânii?”. Sâmbăta nu era liberă, duminica era liberă și întotdeauna duminica mergeați împreună ori să mâncați o prăjitură, nu știu, făceați o tură de cartier, ori mă ducea să văd trenurile că îmi plăceau trenurile și era gara aproape ori nu știu, mergeam unde aproape, doar noi doi.

Și am început să îmi amintesc lucruri, dar altfel, în memoria mea afectivă au rămas mai degrabă sau în față sunt momentele alea în care mă enerva, în care făcea altfel decât ce voiam eu. Eu citeam foarte mult în momentul ăla și altfel nu îmi explic de ce oi fi folosit asemenea cuvinte pentru că îmi amintesc că am zis „Peste cadavrul meu!”, cred că era ceva din ce am citit în vremea respectivă. 

Nu sunt așa o tipă foarte dramatică, nu sunt foarte teatrală, dar în momentul ăla nu știu, am simțit că vrea să o înlocuiască pe mama, habar nu am. Acum, ca adult știu că am greșit. Sunt sigură că dacă aș putea să mă întorc în momentul respectiv l-aș încuraja să aducă o femeie în casă, m-aș împrieteni cu femeia aia și aș face tot posibilul ca ea să fie cea care să aibă grijă ca el să trăiască mai mult decât 6 ani.”, răspuns artista. 

Citește și: Narcisa Suciu, vocea inconfundabilă a tradițiilor românești, în lumina reflectoarelor duminica aceasta, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!