Nu l-ai mai vazut niciodata atat de nervos pe Stefan de la #Razboinicii! A dat de pamant bilele de joc de suparare! Uite cine l-a adus in starea asta, in mijlocul cursei

Author: Silviu Bunea
Actualizat: 10 apr 2018, 22:09

Miza serii de marti a fost una importanta iar Razboinicii sunt nevoiti sa lupte in doar patru concurenti, asa ca nervii sunt intinsi la maximum.

La scorul de 5-8 pentru Razboinici, a venit randul duelului dintre Catalin Cazacu si Stefan. Finalul probei a fost, ca de obicei, unul de indemanare, concurentii fiind nevoiti sa introduca doua bile intr-un cos rostogolindu-le pe o rampa curbata.

 

A fost una dintre cele mai tensionate curse, fiecare concurent a ratat de zeci de ori si, la un moment dat, Alex, de pe margine, i-a strigat lui Stefan "fa-le sa intre!".

 

Indemnul nu a venit intr-un moment oportun pentru Stefan, extrem de nervos si concentrat, iar concurentul a avut o iesire verbala violenta la adresa coechipierului sau, apoi a dat de doua ori cu cele doua bile de pamant, dupa care s-a calmat, le-a recuperat si a continuat jocul.

 

Iata momentul:

 

Taguri:

Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!