„Nu îți faci o familie de gura societății”. Ilinca Vandici spune lucrurilor pe nume, la scurt timp după ce a divorțat

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 03 aug 2023, 10:49

De-a lungul timpului, Ilinca Vandici a apelat la ajutorul psihologilor

Sursa: Instagram

Ilinca Vandici a trecut printr-un divorț, în urmă cu puțin timp, lucru ce a făcut-o să vorbească deschis despre unele dintre cele mai importante decizii pe care oamenii le iau. Aceasta susține ca fiecare să aleagă ceea ce este cel mai bun pentru el, atunci când simte că momentul potrivit a ajuns. 

Ilinca Vandici a divorțat recent, iar această experiență, deși este una pe care nu și-a dorit-o, a adus și mai multă maturitate și înțelepciune în viața ei. Prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil!” speră ca, prin acțiunile și prin cuvintele sale, să poată inspira oamenii și să îi învețe pe cei tineri să ia cele mai bune decizii pentru ei.

Ilinca Vandici susține întemeierea unei familii de bunăvoie

Multe persoane iau decizii importante în viață, legate de familie și de copii, în funcție de ceea ce societatea le spune că este normal, lucru despre care Ilinca Vandici a dorit să puncteze anumite aspecte. 

Prezentatoarea de la Kanal D consideră că cel mai bine este ca fiecare persoană să se mărite și să facă un copil atunci când simte că este momentul potrivit și când știe că își poată asuma această responsabilitate cu tot ceea ce vine ea la pachet, nu atunci când cei din jur consideră că este momentul.

Citește și: „Am decis de comun acord cu Andrei să ne separăm ca și cuplu”. Ilinca Vandici confirmă despărțirea de Andrei Neacșu

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Da, e minunat să ai o familie, dar nu îți faci o familie de gura societății, pentru că așa a trebuit, pentru că așa ai fost învățat, fă-o pentru că o simți! Nu face un copil, pentru că te presează vârsta, mama, tata, fă-o pentru că ești pregătit sau pentru

că simți să faci asta”, a spus Ilinca Vandici, conform viva.ro.

Evoluția, cheia succesului pentru Ilinca Vandici

De-a lungul timpului, Ilinca Vandici a apelat la ajutorul psihologilor, a citit cărți de specialitate și a stat de vorbă cu persoane cu un bagaj informațional foarte mare, toate aceste lucruri ajutând-o să evolueze și să devină femeia care este astăzi.

Tocmai din acest motiv, prezentatoarea consideră că un lucru important în viață este ca fiecare persoană să lase ceva în urma ei, dar nu orice, ci lucruri care să îi ajute și pe cei din generațiile următoare să evolueze.

Trebuie să luăm anumite decizii,  că sunt consecințe la absolut fiecare lucru pe care îl facem sau îl zicem, că trebuie să ne asumăm asta, că trebuie să ne iubim părinții, că trebuie să încercăm să lăsăm ceva în urma noastră”, a mai mărturisit prezentatoarea de la Kanal D.

Citește și: Exclusiv! Cum face Ilinca Vandici economii. Nu ți-ai fi putut imagina la ce a renunțat demult vedeta pentru a mai pune bani deoparte

Tocmai din acest motiv, Ilinca Vandici se arată în mediul online exact așa cum este ea, pentru ca urmăritorii ei să înțeleagă faptul că lucrurile bune nu vin pentru cei care nu fac nimic în această direcție și pentru a le arăta că, dacă vor să ajungă din ce în ce mai sus, trebuie să muncească pe măsură.