Ilinca Vandici: „Am fost părăsită de un iubit. Am suferit foarte mult, am plâns mult” Ce s-a întâmplat între cei doi după mai mulți ani

,
Ilinca Vandici refuz

Ilinca Vandici a dezvăluit cum se comportă atunci când primește un refuz 

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Deși este una dintre cele mai frumoase femei din România, Ilinca Vandici a avut parte și de decepții în dragoste. Cum a reacționat vedeta atunci când a fost părăsită de iubit și ce face atunci când primește un refuz?


In articol:

Viața ei pare aproape perfectă, dar în realitate, Ilinca Vandici spune că lucrurile stau complet diferit. Invitată la „40 de întrebări cu Denise Rifai”, prezentatoarea de la Kanal D a mărturisit că au fost multe momente dificile în viața ei, dar pe care a reușit să le depășească, învățând astfel lecții foarte importante.

Cum reacționează Ilinca Vandici atunci când primește un refuz? 

Întrebată dacă i s-a întâmplat să fie refuzată de-a lungul anilor și dacă poate accepta un refuz, Ilinca Vandici a dezvăluit că este capabilă să facă acest lucru, dar cu condiția ca cei din jur să nu o mintă sau să încerce să o păcălească. Vedeta a spus că refuzurile pe care le-a primit, puține la număr, au reprezentat pentru ea adevărate lecții, iar timpul i-a arătat ulterior de ce unele lucruri nu s-au întâmplat așa cum și-ar fi dorit la momentul respectiv.

„Da, cu siguranță (n.r știe să primească un refuz), dar nu mă păcăli, nu spune minciuni pentru că asta înseamnă că îmi pui la îndoială inteligența. De ce ai face asta când știi că sunt o tipă inteligentă. Sunt momente, sunt lucruri, sunt oameni de la care îți vine greu să primești un „nu”, indiferent sub ce formă ar veni acesta, indiferent în ce situație din viață, dar este extrem de important să învățăm că acel nu vine cu un anumit scop, ca tu să înțelegi ceva de acolo, ca tu să înveți ceva de acolo, poate să suferi, poate să te bucuri mai târziu.”,

a dezvăluit Ilinca Vandici.

Citeste si: Ilinca Vandici vârstă. Câți ani are frumoasa prezentatoare de televiziune. Totul despre vedeta Kanal D

Citeste si: Cine este soțul Ilincăi Vandici, Andrei Neacșu! "Nu poți să te cerți cu el"

Ilinca Vandici, decepție în dragoste. Ce a făcut după ce a fost părăsită de iubit? 

Lucrurile nu au mers întotdeauna ca pe roate în viața sentimentală a Ilincăi Vandici, vedeta dezvăluind că a existat un moment în viața ei când a fost părăsită de iubit. Chiar dacă atunci a fost foarte afectată de cele întâmplate, după ceva timp, vedeta de televiziune a ajuns să își respecte și să își aprecieze foarte mult iubitul de la acea vreme, considerând că decizia luată de el a fost una potrivită pentru amândoi. 

Ilinca Vandici a dezvăluit la „40 de întrebări cu Denise Rifai” că nu poate ierta minciuna, trădarea și că nu acceptă  ipocrizia și falsitatea, având în vedere că, la rândul ei, este foarte sinceră în relațiile cu cei din jur. 

„Nu cred că am avut parte de foarte multe refuzuri. Am fost părăsită de un iubit la un moment dat. A fost un „nu”. Nu m-am simțit bine atunci, am suferit foarte mult, am plâns mult, dar, ulterior, am ajuns să îl apreciez. De ce? Pentru că a fost sincer cu mine. Mi-a spus: „Eu nu mai pot continua relația asta că asta ar însemna să te înșel, nu meriți asta, e urât, mai bine ne despărțim.” Asta s-a întâmplat. După ani de zile l-am apreciat mult. Lucrurile pe care nu le accept la oamenii din viața mea sunt minciuna, trădarea, ipocrizia, falsitatea. Nu îmi plac, nu fac parte din cine sunt eu ca om. Asta nu pot accepta. Refuzul îl accept.”, a spus Ilinca Vandici la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Ilinca Vandici, impresionată până la lacrimi de fiul ei! Ce cadou i-a făcut Zian de Ziua Mamei

Video - Europarlamentarul PSD Victor Negrescu acuză guvernele europene de centru-dreapta că sunt ostile României în dosarul Schengen

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Ilinca Vandici, cadou de zeci de mii de euro de la soțul ei, de Valentine's Day. Ce surpriză i-a pregătit Andrei Neacșu

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies