Nu a ieșit din casă trei săptămâni, dar a fost diagnosticată cu coronavirus. Cum s-a infectat această femeie?

Autoritățile consideră izolarea ca fiind cea mai puternică armă împotriva coronavirusului. Cu toate acestea, o femeie care nu a ieșit din casă trei săptămâni a fost testată pozitiv. Cum s-a infectat?


In articol:

Rachel Brummert, o femeie din Carolina de Nord, a luat în serios recomandările specialiștilor și a decis să se izoleze în casă pentru a se proteja de noul coronavirus.

Citeste si: Anuntul facut de Alexandru Rafila: ce se va intampla in Romania in luna mai

Nu a luat contact cu nimeni, nu a ieșit la cumpărături, dar cu toate acestea a început să se simtă rău, iar testele au confirmat ulterior că este infectată cu coronavirus.

Nu a ieșit din casă trei săptămâni, dar a fost diagnosticată cu coronavirus. Cum s-a infectat această femeie?

Rachel Brummert suferă de o boală autoimună care o face să fie foarte vulnerabilă în fața infecțiilor. Astfel, ea a decis să se izoleze pentru a reduce la minimum șansele de a se infecta cu coronavirus, dar în cele din urmă a fost diagnosticată cu temutul virus.

Citeste si: ULTIMA ORA Asistenta medicala din Tandarei a murit de COVID-19! Avea doar 42 de ani si doua fetite!

Pentru că nu a avut contact cu cei din jur și nici nu a ieșit din casă, femeia crede că s-a infectat cu COVID-19 după ce a primit o plasă cu alimente din partea unei alte persoane care ulterior a fost depistată pozitiv cu coronavirus.

Cele două femei nu s-au întâlnit, iar Rachel Brummert a precizat că plasa i-a fost lăsată în fața ușii, femeia care a adus-o acolo purtând mănuși.

"Chiar am crezut că fac totul bine. Nu am avut niciun fel de contact. Nici măcar nu am atins-o (n.r pe femeia care i-a adus plasa cu mâncare). Sunt absolut îngrozită. Nu am fost niciodată atât de bolnavă și de speriată. Din tot ce am auzit despre ventilația mecanică, este un lucru înfricoșător. Chiar sper că mă voi putea trata acasă.", a povestit Rachel Brummert, potrivit dailymail.co.uk.  

Citeste si: Ministrul Educaţiei: Ordinul referitor la programa pentru Evaluarea Naţională şi Bacalaureat a fost semnat

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate