Noul sezon “Mă numesc Züleyha”, din 2 februarie, de la ora 20:00, la Kanal D!

,
Ma numesc Zuleyha

Cand incepe noul sezon din ''Ma numesc Zuleyha''

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Noul sezon al îndrăgitului serial “Mă numesc Züleyha” (titlul original: Bir Zamanlar Çukurova) începe pe 2 februarie, la Kanal D, producția urmând să fie difuzată de miercuri până vineri, de la 20:00.


In articol:

Fanii serialelor turcești vor avea partea de noi aventuri ale personajelor îndrăgite ale producției, Züleyha (interpretată de Hilal Altinbilek) și Yilmaz (Uğur Güneș).

Cand incepe noul sezon din ''Ma numesc Zuleyha''

În noul sezon “Mă numesc Züleyha” îi regăsim pe cei doi îndrăgostiți în situații dificile: Züleyha suferă în închisoare, unde este încarcerată pentru că a atentat la viața soțului său, Demir Yaman (Murat Ünalmıș), iar Yilmaz continuă, din umbră, să îi

poarte acesteia de grijă, pentru ca dragostea din sufletul său încă este vie.

Mujgan (Melike İpek Yalova), soția lui Yilmaz, nu renunță la obsesia ei pentru Züleyha. Cu toate că se face vinovată de încarcerarea frumoasei Züleyha, Mujgan este decisă să scape definitiv de cea care îi umbreste existența, Züleyha. Mama lui Demir intervine asupra eliberării nurorii sale și reușește să-și convingă fiul să își ierte soția pentru fapta sa. Züleyha nu bănuiește însă că eliberarea din închisoare îi poate aduce moartea…

Citeste si: Ea este noua parteneră a carismaticului Yilmaz din serialul Mă numesc Zuleyha, in cel mai recent proiect! Cum a fost surprins celebrul Ugur Gunes alaturi de superba actriță!

Nu ratați, din 2 februarie, de la ora 20:00, la Kanal D, un nou sezon al îndrăgitului serial “Mă numesc Züleyha”, povestea emoționantă a unei incredibile iubiri, cu Uğur Güneș și Hilal Altınbilek, în rolurile principale.  Productia va putea fi urmarită săptămânal, de miercuri până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D.

Odată cu difuzarea serialului “Mă numesc Züleyha”, producția “Fiica ambasadorului” va putea fi urmarită în fiecare  luni și marți, de la ora 20:00, la Kanal D.

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Mesajul straniu publicat, cu o zi înainte de tragedie, de motociclistul care a murit pe şoseaua Hunedoara-Călan

DHL Carpathian Marathon powered by MPG susține performanța sportivilor români paralimpici

Incident macabru în Cimitirul Bellu: O femeie a constatat că a dispărut mormântul rudelor sale

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Duminica aceasta, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, copiii fără copilărie

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies