Ea este noua parteneră a carismaticului Yilmaz din serialul Mă numesc Zuleyha, in cel mai recent proiect! Cum a fost surprins celebrul Ugur Gunes alaturi de superba actriță!

,
ugur gunes

Ugur Gunes, un actor desavarsit

[Sursa foto: Instagram Ugur Gunes]

Chipesul Ugur Gunes este considerat unul dintre cei mai apreciați și carismatici actori ai momentului în Turcia.


In articol:

Ugur Gunes are doar 34 de ani și a reușit în cei zece ani de experiență pe platourile de filmare să cucerească publicul din Turcia și de peste hotare cu talentul lui desăvârșit și cu o carisma aparte.

Tânărul actor a evoluat pas cu pas reușind să își construiască o carieră strălucită în actorie așa cum a visat încă din adolescență.

Carismaticul Yilmaz din serialul Mă numesc Zuleyha, alături de o nouă partenera pe platourile de filmare ale celui mai recent proiect

Ugur Gunes a venit pe lume în anul 1987, în Ankara, acolo unde a crescut și a studiat alături de sora să și de fratele lui mai mare. Cei trei frați au primit o educație aleasă și chiar dacă părinții lor au avut o situație financiară modestă, cei trei copii au reușit să își creeze un drum în viață.

Deși visa să devină un actor renumit, Ugur Gunes a decis la vârstă majoratului să se orienteze către Facultatea de Geografie, în cadrul Universității din Ankara. Însă pasiunea pentru teatru l-a determinat să se înscrie și la Facultatea de Teatru și Film în cadrul aceleași Universități, pentru a-și îndeplini marele vis.

Citeste si: Yilmaz din serialul "Ma numesc Zuleyha", prima aparitie in public, dupa perioada restrictiilor impuse de pandemie! Iata cum a fost surprins celebrul Ugur Gunes pe o ambarcatiune de lux, pe Marea Neagra!

Tânărul Ugur Gunes a debutat pe platourile de filmare în anul 2011 cu rolul din serialul "Yeniden Başla". Au urmat multe alte roluri în seriale de excepție care i-au adus mari succese de-a lungul timpului. În anul 2018 a fost cooptat să joace în serialul Mă numesc Zuleyha, care de asemenea i-a adus mari satisfacții profesionale.

ugur gunes

Ugur Gunes, in noul sau proiect

[Sursa foto: Instagram Ugur Gunes]

La finalul anului 2021, Ugur a acceptat să joace într-un nou proiect de amploare, un serial de epoca, Kanunsuz Topraklar (Pământuri fără lege), în care joacă tot rolul principal, în care o are drept partenera de platou pe celebra actrița Esra Bilgiç, considerată una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe din Turcia.

ugur gunes

Ugur Gunes, alaturi de noii sai colegi 

[Sursa foto: Instagram Esra Bilgic]

Citeste si: Vi-l mai amintiți pe fermecătorul Yilmaz din serialul Mă numesc Zuleyha? Iată cum a fost sărbătorit celebrul actor Uğur Güneş pe platourile de filmare ale noului sau proiect!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Scena de dragoste care l-a pus in dificultate pe Ugur Gunes; ce spune actorul despre colaborarea sa cu Hilal Altinbilek in serialul „Ma numesc Zuleyha”

Ultimă oră - Parchetul a declarat ilegal primul dosar penal din Rusia privind sustragerea de la mobilizare

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Vi-l mai amintiți pe fermecătorul Yilmaz din serialul Mă numesc Zuleyha? Iată cum a fost sărbătorit celebrul actor Uğur Güneş pe platourile de filmare ale noului sau proiect!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies