Noi restricții pentru români! Regulile la care trebuie să ne supunem

,

Se anunta noi restrictii pentru romani. Țara noastră se află deasupra mediei europene de cauzri de coronavirus, motiv pentru care românilor o să le fie impuse noi restricții în ceea ce privește libera circulație.


In articol:

Noi restrictii pentru romani dupa cresterea numarului de cazuri

Este vorba despre Estonia, care a anunțat, prin intemediul Ministerului de Externe că românii trebuie să stea în izolare timp de două săptămâni, de la momentul în care sosesc în acest stat.

Deocamdată, situația din ultimele zile situează inclusiv România în categoria acestora, pentru că numărul de cazuri noi a fost câteva zile peste 300, iar acum peste 200 de infectări noi.

Citeste si: Autoritățile vor să introducă noi restricții! Anunțul făcut de ministrul Nelu Tătaru

Alexandru Rafila a explicat că este foarte posibil ca această măsură să fie luată, pentru ca perioada de 14 zile de izolare să fie evitată.

Restricții pentru românii care vor să călătorească în Europa

Estonia nu le mai permite românilor să călătorească în această țară fără restricții. Astfel, aceștia trebuie să stea în carantină pentru două săptămâni, înainte de a începe călătoria pentru care au sosit acolo.

Această măsură nu este, totuși, aplicată doar pentru cetățenii țării noastre. Aceeași regulă se aplică și pentru Polonia, Suedia, Bulgaria, Portugalia și Regatul Unit al Marii Britanii.

Citeste si: Avertismentul lui Ludovic Orban! Ce ne asteapta daca va creste numarul de infectari

Depinde foarte mult de noi dacă ajungem la această medie europeană, pentru că, pe viitor, există posibilitatea ca călătoriile între statele membre să fie posibile mai ales acolo unde statele sunt sub media Uniunii Europene. Ele vor fi posibile oricum, dar mă refer la chestiunea legată de izolare.

Cred că toți cetățenii români care își doresc să călătorească în această vară, vor să călătorească în condiții de comfort și nu să fie într-un fel sau altul condiționați de această izolare de două săptămâni”, a explicat Alexandru Rafila.

Citeste si: Klaus Iohannis, anunt oficial. Cand se revine la starea de urgenta in Romania

 

Citește-ne pe

Citește și:

De ce nu dronele, ci tancurile, vor elibera Ucraina: rata de succes ridicată a aeronavelor, rezultatul unor condiţii unice

Demir din serialul "Ma numesc Zuleyha", prima aparitie in public, dupa perioada restrictiilor impuse de pandemie! Iata cum a fost surprins celebrul Murat Unalmis in...

Nicolae Ciucă anunță că prețul gazelor nu poate fi controlat decât prin OUG, nici chiar când e vorba de cele extrase din Marea Neagră

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Autoritățile vor să introducă noi restricții! Anunțul făcut de ministrul Nelu Tătaru

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies