Noi restrictii in Bucuresti din cauza COVID-19? Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a anuntat o sedinta urgenta a Comitetului pentru Situatii de Urgenta

,

Prefectul Capitalei a anuntat pentru duminica, 21 martie, o noua sedinta a Comitetului Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta, in vederea prelungirii masurilor existente.


In articol:

In aceasta dimineata, Prefectul Bucurestiului, Alin Stoica, a anuntat convocarea unei sedinte a Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă (CMBSU) ce va avea loc duminica, 21 martie 2021, in vederea prelungirii masurilor in vigoare.

Sedinta la Comitetul Municipiului Bucuresti pentru Situatii de Urgenta (CMBSU)

Ca urmare a cresterii alarmante a numarului de noi cazuri de infectare cu noul coronavirus in Bucuresti din ultimele zile, Prefectul Capitalei a decis convocarea unei sedinte a Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă (CMBSU) pentru a se discuta luare de noi masuri sau prelungirea celor deja existente.

bucurestiul in scenariul rosu
Cresterea numarului de noi cazuri de infectare cu COVID-19 a dus la intrarea Capitalei in scenariul rosu.

"Duminica va fi o sedinta de Comitet Municipal pentru Situaţii de Urgenţă, pentru prelungirea măsurilor care sunt şi azi în vigoare. Ele fuseseră luate pentru 14 zile şi expiră duminică. Vor fi prelungite cel mai probabil în forma de azi. Nu am stabilit încă ora", a anuntat Prefectul Capitalei, Alin Stoica, potrivit romaniatv.net

In urma cu doua saptamani, in data de 7 martie 2021, Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă (CMBSU) a decis trecerea la scenariul rosu, ca urmare a cresterii ratei de infectare cu COVID-19 la peste 3 la mia de locuitori, iar printre masurile luate s-a numarat si interzicerea activităţii restaurantelor şi cafenelelor în interiorul clădirilor.

prefectul capitalei
Prefectul Capitalei a anuntat o sedinta a Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă

Totodata, Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă (CMBSU) a decis ca dupa intrarea Capitalei in scenariul rosu, prescolarii, elevii din învăţământul primar si jumatate dintre elevii claselor a VIII-a, a XII-a, a XIII-a şi ai celor din anii terminali din învăţământul profesional şi postliceal sa mearg la cursuri.

Ilfov, primul judeţ care a depasit incideta 6

In data de 19 martie 2021, Grupul pentru Comunicare Strategică a anunţat faptul ca judeţul Ilfov a ajuns la o rata de infectare de 6.37

cazuri COVID-19 la mia de locuitori, aproape dublu faţă de media naţionala inregistrata recent.

In judeţul Ilfov sunt opt localitati in carantina. Acestea fiind comuna Berceni (9.59), Brănești (6.69), Bragadiru (8.54), Chiajna (8.10), Cornetu (6.44), Dobroești (7.30), Otopeni (6.98), Popești-Leordeni (7.40).

Judetul Ilfov este urmat de Timiş, care a inregistrat o rata de infectare de 5.96, după raportarea a 324 de cazuri noi de infectare cu noul coronavirus.

Capitala are şi astăzi, 20 martie, cele mai multe cazuri noi COVID-19, 1433 îmbolnăviri în 24 de ore, şi ajunge la o incindenţă de 4,85 la mia de locuitori.

Citeste si: Încă un județ intră în scenariul roșu! Cât de gravă este situaţia în Capitală

Citeste si: Anunț de ultim moment! Bucureștiul va fi închis în perioada următoare?!

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Avertismentul medicilor! Valul trei de infectări este diferit: "Este o formă de COVID mai agresivă"

Măsuri disperate în România: vaccinare cu AstraZeneca la liber și fără programare

Ana Porgras rupe tăcerea! Motivul real pentru care a fost propusă de Jador și eliminată de la Survivor România

S-a aflat motivul pentru care vaccinul AstraZeneca produce cheaguri de sânge! Ce cred experţii norvegieni

Se impune carantina în alte trei localități din Ilfov. Anunțul a fost făcut în urmă cu puțin timp

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies