Noi reguli in Centrul Vechi al Capitalei. Ce distanta va fi intre terase si ce nu mai au voie sa faca oamenii

,

Noi reguli sunt propuse pentru funcționarea teraselor din Centrul Vechi. Distanța dintre localuri va fi marcată de către Administrația Străzilor


In articol:

Noi reguli sunt propuse pentru funcționarea teraselor din Centrul Vechi. Distanța dintre localuri va fi marcată de către Administrația Străzilor, între terase vor fi cel putin 4 metri, iar clienții nu vor mai putea urmări meciuri la televizor.

Principalele reguli se referă la distanța între localuri.

De exemplu, între două terase aflate pe trotuare diferite va trebui lăsată o distanță de 4 metri, iar fiecare local va avea un marcaj în jurul lui, trasat de Administrația Străzilor.

În cazul teraselor aflate pe același trotuar, acestea trebuie despărțite de o sticlă încadrată într-un metal negru sau printr-un gard cu jardiniere, cu înălțimea de cel mult 1,5 metri.

Ce nu mai au voie sa faca oamenii

Pe terase nu vor mai putea fi puse vitrine sau frigidere, iar televizoarele nu vor mai putea fi scoase din localuri pentru ca oamenii să urmărească meciuri de fotbal, cu excepția evenimentelor sportive foarte importante.

Acestea sunt modificari care vor intra in regulamentul de functionare a teraselor din Centrul Vechi al Capitalei pentru evitarea aglomerarii, in contextul pandemiei de coronavirus.

Citeste si: Ministerul Sanatatii a publicat lista centrelor acreditate pentru efectuarea testelor PCR pentru COVID-19, de care aveti nevoie pentru a merge in Grecia!

Citeste si: Focar de coronavirus in Dambovita! Peste o suta de infectati intr-un centru de recuperare si reabilitare a persoanelor cu handicap

Citeste si: Carantina, recomandata de OMS tarilor unde coronavirus continua sa se raspandeasca

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Fostul premier, Mihai Tudose este in doliu. Coronavirus i-a luat tatal

George Simion, mesaj pentru membrii şi simpatizanţii AUR: 'Se exercită multe presiuni asupra noastră, pentru că refuzăm sedii, refuzăm milioane de euro'

Mihaela Rădulescu rupe tăcerea. Cine este bărbatul de care este îndrăgostită acum: Eu trăiesc numai ce-mi place

De ce avem astazi un numar mai mic de cazuri? Nelu Tataru: "Nu suntem in colaps medical"

Coronavirus România, 13 iulie. Câte cazuri noi au fost raportate?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies