Noi reguli in Centrul Vechi al Capitalei. Ce distanta va fi intre terase si ce nu mai au voie sa faca oamenii

Author: Luiza Stama
Actualizat: 13 iul 2020, 13:43

Noi reguli sunt propuse pentru funcționarea teraselor din Centrul Vechi. Distanța dintre localuri va fi marcată de către Administrația Străzilor

Noi reguli sunt propuse pentru funcționarea teraselor din Centrul Vechi. Distanța dintre localuri va fi marcată de către Administrația Străzilor, între terase vor fi cel putin 4 metri, iar clienții nu vor mai putea urmări meciuri la televizor.

Principalele reguli se referă la distanța între localuri.

De exemplu, între două terase aflate pe trotuare diferite va trebui lăsată o distanță de 4 metri, iar fiecare local va avea un marcaj în jurul lui, trasat de Administrația Străzilor.

În cazul teraselor aflate pe același trotuar, acestea trebuie despărțite de o sticlă încadrată într-un metal negru sau printr-un gard cu jardiniere, cu înălțimea de cel mult 1,5 metri.

Ce nu mai au voie sa faca oamenii

Pe terase nu vor mai putea fi puse vitrine sau frigidere, iar televizoarele nu vor mai putea fi scoase din localuri pentru ca oamenii să urmărească meciuri de fotbal, cu excepția evenimentelor sportive foarte importante.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Acestea sunt modificari care vor intra in regulamentul de functionare a teraselor din Centrul Vechi al Capitalei pentru evitarea aglomerarii, in contextul pandemiei de coronavirus.

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, din București, și-a dat foc în plină stradă, în Sectorul 3. Acesta a ajuns de urgență la spital

Citeste si: Ministerul Sanatatii a publicat lista centrelor acreditate pentru efectuarea testelor PCR pentru COVID-19, de care aveti nevoie pentru a merge in Grecia!

Citeste si: Focar de coronavirus in Dambovita! Peste o suta de infectati intr-un centru de recuperare si reabilitare a persoanelor cu handicap

Citeste si: Carantina, recomandata de OMS tarilor unde coronavirus continua sa se raspandeasca

 


Singuri pe marginea prăpastiei otrăvite! Localnicii satului blestemat din Munții Apuseni au fost obligați să își lase în urmă casele și să se mute tot mai sus! Iată povestea tulburătoare a soților Dumitraș!

Echipa emisiunii Asta-i România a ajuns în Munții Apuseni, în locul în care odată se afla satul Geamăna, care a fost înghit de apa otrăvită, provenită de la cariera de cupru.

Cookies