Noi avarii grave la reteaua de termoficare din Capitala! Sute de blocuri nu au apa calda! Iata ce sectoare sunt afectate si cand se va remedia situatia!

,
reteaua de termoficare a capitalei
Sute de blocuri din Bucuresti nu au apa calda.[Sursa foto: unsplash.com]

Sute de blocuri din Capitala sunt din nou afectate de avarii insemnate la reteaua de termoficare. Cand preconizeaza autoritatile ca se va reveni la normal?


In articol:

Dupa o iarna in care majoritatea locuitorilor din Bucuresti s-au confruntat cu probleme grave ale retelei de termoficare, istoria de repeta pentru multi bucuresteni care au ramas din nou fara apa calda de cateva zile, in urma unei avarii aparute la trecerea de la sistemul de iarna la cel de vara.

Cele mei afectate sectoare ale capitalei sunt 1, 4 si 5. Insa au fost semnalate probleme chiar si in sectorul 3.

Sute de bucuresteni au ramas din nou fara apa calda!

Recent, o mare parte din locuitorii capitalei au ramas din nou fara apa calda ca urmare a unei avarii de prorportii ce a avut lor din cauza trecerii de la sistemul de iarna al pamaetrilor la cel de vara. Astfel, sute de blocuri racordate la reteaua de termoficare din Bucuresti, din sectoarele 1, 4 si 5 nu au apa calda in prezent, insa reprezentantii Termoenergetica au anuntat ca se lucreaza intens la remedierea situatiei.

reteaua de termoficare a capitalei
Noi avarii la reteaua de termoficare din Capitala.[Sursa foto: unsplash.com]

"Aceste avarii şi disfunţionalităţi apar de fiecare dată când se trece de la sistemul de iarnă la cel de vară şi, respectiv, de la cel de vară la cel de iarnă", au spus reprezentanţii Termoenergetica, potrivit digi24.ro

Aceste probleme au aparut de cate zile in Bucuresti, in aproape toate sectoarele, dar cele mai grave avarii se inregistreaza in sectoarele 1, 4 si 5. Reprezentantii Termoenergetica au transmis ca este posibil ca situatia sa fie remediata pana miercuri.

"Atunci când se face trecerea de la sistemul de iarnă la sistemul de vară, se trece de la 4 CET-uri, la doar două.

Odată cu rearondarea ariilor de funcţionare, apar avarii, disfuncţionalităţi în funcţionare. În momentul de faţă, sectoarele 2, 3, 4 şi 6 sunt echilibrate, mai pot apărea doar probleme punctuale la orele de consum. Avem probleme pe Sectorul 1, în zona Titulescu şi pe Sectorul 5. Probabil mâine vom fi cu tot sistemul în parametri. Aceste avarii şi disfunţionalităţi apar de fiecare dată când se trece de la sistemul de iarnă la cel de vară, şi, respectiv, de la cel de vară la cel de iarnă. Nu ştim câte blocuri au fost afectate, pentru că parametrii diferă de la oră la oră, e foarte greu de făcut o analiză exactă", a declarat Adrian Gîtlan, directorul adjunct Termoenergenetica, potrivit spynews.ro

Citeste si: Noi avarii la reteaua de apa calda si caldura in Bucuresti! Iata care sunt cele mai afectate sectoare ale capitalei!

Citeste si: Nicuşor Dan: "O să avem iarna viitoare o centrală provizorie. Avariile la termoficare o să fie doar punctuale"

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

O tânără şi-a dorit o noapte de vis în compania unui „Don Juan”. Idila s-a transformat în coşmar

Noi avarii la reteaua de apa calda si caldura in Bucuresti! Iata care sunt cele mai afectate sectoare ale capitalei!

Ciprian Ciucu fuge de Primăria Capitalei: Trebuie să fii inconștient să îți dorești un mandat

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Nicuşor Dan: "O să avem iarna viitoare o centrală provizorie. Avariile la termoficare o să fie doar punctuale"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies