Nicusor Constantinescu, in ROMANIA. Cel mai cautat om din ultimele 7 luni a aterizat pe Otopeni!

Cel mai cautat personaj al ultimelor 7 luni a aterizat, astazi, pe pamant romanesc! Cursa de Istanbul l-a adus acasa pe Nicusor Constantinescu.

De aici, a inceput goana dupa primele imagini cu unul dintre cei mai cautati romani. Aeroportul Otopeni, cateva minute pana la ora 12. Cursa numarul 262, de la Istanbul, trebuie sa aterizeze. Totul a pornit de la o postare pe o pagina de socializare. Ieri, Nicusor Constantinescu scria: „Anunt catre voi, prieteni. Vin nesilit de nimeni, acasa, maine!”.

Maine, adica astazi. Pasagerul nesilit de nimeni, Nicusor Constantinescu, a fost asteptat la scara avionului de politistii romani. Si, de aici a inceput goana pentru primele imagini cu presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta. Sa fie, oare, in ambulanta?

Daca ne luam dupa prietenii sai, Constantinescu are nevoie de ingrijiri medicale. Politistii aleg una dintre iesirile din aeroport, ferite de priviri indiscrete. Nici in Logan, nici in ambulanta. Constantinescu a fost preluat direct de o duba a arestului central. De la aeroport, Nicusor Constantinescu a ajuns la tribunal!

##VIDEO126397##

A repurtat o mare victorie DNA-ul si justitia romaneasca cu un om bolnav de cancer. Americanii au spus ca trebuie sa stea sa se trateze, procurorii romani si judecatorii au spus ca nu conteaza”. Nicusor Constantinescu a aparut in fata judecatorilor imbracat lejer, in blugi si tricou. Camerele de filmat n-au avut acces in sala. In schimb, vorbele personajului principal sunt consemnate.

Judecatorul a insistat ca Nicusor Constantinescu sa vorbeasca strict in legatura cu acuzatiile care i se aduc: „Am plecat in SUA cu acceptul DNA. Avocatii mei i-au informat cu documente asupra evolutiei starii mele de sanatate”. Presedintele suspendat al Consiliului Judetean Constanta este cercetat in 3 dosare penale pentru fapte de coruptie si pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor. Timp de 7 luni, a calatorit prin Statele Unite si Turcia, pentru tratament, spune el.

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate