Nicusor Constantinescu, baronul de Constanta, a SCAPAT de INCHISOARE nu inainte de a face SCANDAL cu tipete la tribunal

Baronul de Constanta Nicusor Constantinescu a scapat de inchiosoare, dar, nu inainte de a face scandal la Tribunal!

A strigat, ca din gura de sarpe, ca se simte ca intr-un sicriu. Nici sotia lui nu a avut un ton mai bland cu jurnalistii.

Ca in sicriu”, au fost primele cuvinte pe care le-a spus Nicusior Constantinescu dupa ce a fost coborat de gardieni din duba cu care a fost adus la proces la Tribunalul Constanta. Dar, inainte sa intre in sala de judecata, cineva i-a facut uraride bine si apoi s-a lasat linistea. O liniste de moment!

Dupa care, in sala de judecata, a inceput circul. Nimeni nu a putut sa il linisteasca: nici judecatorii, nici gardienii. „Daca tot ma chinuiti sa o faceti pana la capat. Lasati-mi catusele la maini!”, ar fi zis Nicusor Constantinescu, in sala.

Unul dintre gardienii care l-a escortat pana in boxa acuzatilor i-a spus ca legea trebuie respectata, insa, Nicusor constantinescu a strigat cat la tinut plamanii: „Nu!” Cu suspine in glas fostul presedibnte al consiliului judetean constanta a spus: „Va dau cuvantul meu de onoare ca nu m-am sustras. Am plecat cu permisiunea DNA

##VIDEO128438##

Atitudinea baronului de Constanta nu a fost aceeasi cand a fost luat pe sus de catre mascati si adus la DNA. Scandal cu tipete a facut si in momentul in care a fost ridicat din fata Consiliului Judetean Constanta! Afara, alt scandal a izbucnit. Sotia baronului de Constanta s-a certat cu un constantean, in plina strada!

Constantinescu a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie in trei dosare penale. Intr-unul dintre ele, este acuzat ca nu a asigurat finantarea Centrului Militar Zonal Constanta, in altul ca nu s-a supus controlului Curtii de Conturi, iar in cel de-al treilea, pentru ca a atribuit nelegal terenuri. Sirul dosarelor nu se opreste aici. El mai este cercetat pentru luare de mita si nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate