Nicos și Bianca, în pericol de eliminare. Cine e părăsit competiția Puterea Dragostei?

,
nicos si bianca in pericol de eliminare
Nicos, Bianca, Alexandra, Cristian și Cristina Mihaela înainte de momentul eliminării[Sursa foto: Captură KANAL D]

În urma voturilor exprimate de concurenții de la Puterea Dragostei, Nicos și Bianca au ajuns în pericol de eliminare. Iată cine a plecat acasă.


In articol:

Concurenții de la Puterea Dragostei și-au exprimat voturile, iar după ce Cristina Mihaela a citit ce a scris fiecare concurent pe cartonașul pe care l-a pus în urnă, prezentatoarea emisiunii a anunțat numele celor doi concurenți care sunt în pericol de eliminare: Nicos și Bianca. 

Cine a fost eliminat de la Puterea Dragostei?

Voturile concurenților din casa Puterea Dragostei au fost foarte clare, astfel că, Bianca și Nicos au fost invitați în față, alături de cei doi favoriți ai săptămânii, Alexandra și Cristian.

După câteva momente de suspans, prezentatoarea emisiunii, Cristina Mihaela, a rostit numele favoritului săptămânii: Cristian Comănici. Având în vedere că premiul de 1500 de euro a fost acordat cuplului George și Mona, în această săptămână, favoritul nu va intra în posesia banilor, dar își va proteja casa. Astfel, pentru că Nicos a fost protejat de Cristian Comănici, concurenta care a părăsit competiția a fost Bianca.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de duminică, 30 august- Prima parte- VIDEO

Deși nu a reușit să petreacă prea mult timp în casa Puterea Dragostei, Bianca a mărturisit că experiența a fost una cu adevărat de neuitat. Mai mult decât atât, concurenta de la Puterea Dragostei a dezvăluit că ea a cerut să fie votată, motivând că are anumite probleme de rezolvat în țară și că nu mai poate rămâne în emisiune, însă nu a exclus posibilitatea ca, în viitor, să se întoarcă în competiție pentru a-și găsi sufletul pereche.

"A fost o experiență de neuitat. Cred că orice concurent ar trăi intens aici. Am niște probleme de rezolvat, altfel nu aș fi plecat.", a mărturisit Bianca după ce a aflat că va părăsi competiția Puterea Dragostei.

Citeste si: Cristina Mihaela a făcut anunțul la o lună de la începutul sezonului 3 Puterea Dragostei: "Din păcate..."

bianca eliminata de la puterea dragostei
Bianca, concurenta eliminată de la Puterea Dragostei[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cu toate acestea, Cristina Mihaela i-a amintit că se poate întoarce oricând în casa Puterea Dragostei, asta dacă va fi votată de public.

Fiind favoritul săptămânii, Cristian Comănici va fi liderul suprem al casei Puterea Dragostei.

Citeste si: Puterea Dragostei 30 August: Cristina Mihaela scoate la iveală secretele Alexandrei: „Tu ai două secrete! Unul...”

 

Citește-ne pe

Citește și:

Poveşti picante din Brăila de altădată. De unde vine refrenul: „La tanti Elvira uşor se câştiga lira“ VIDEO

Raluca Munte și-a cumpărat o mașină nouă! Cât a costat bolidul de lux?

După potop, vin inundațiile! Cod galben pe râuri din 12 judeţe

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

S-a pozat la piscină și un detaliu a ieșit în evidență. Ce au observat prietenii de pe instagram în fotografia postată de Andra Voloș?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies