Neslihan Atagul și Kadir Dogulu, prima escapadă romantică din acest an! Iată unde au fost surprinși cei doi soți zilele trecute!

,
neslihan atagul

Neslihan Atagul si Kadir Dogulu, un cuplu reusit

[Sursa foto: Instagram Neslihan Atagul]

Celebrii Neslihan Atagul și Kadir Dogulu formează unul dintre cele mai frumoase și logevive cupluri de actori din Turcia.


In articol:

Indragitii actori Neslihan Atagul și soțul ei Kadir Dogulu au trecut la finalul anului precedent printr-o perioada de criză a căsniciei lor, după ce s-a vehiculat în presă mondenă faptul că cei doi soți s-ar află în pragul divorțului. La acea vreme s-a speculat în presă că fermecătorul Kadir Dogulu ar fi călcat strâmb și de aici s-ar di creat povestea ce s-a dovedit în cele din urmă ireală despre o posibilă despărțire.

În prezent, contrar tuturor acestor speculații și zvonuri, Neslihan Atagul și Kadir Dogulu sunt mai fericiți că oricând și își petrec mult timp împreună!

Neslihan Atagul și Kadir Dogulu, prima escapadă romantică din acest an!

Frumoșii și talentații actori Neslihan Atagul și Kadir Dogulu s-au cunoscut încă din 2013, pe când jucau împreună în serialul Un destin la răscruce, în care interpretau rolurile principale. Și pe parcursul celor doi ani de filmări, cei doi actori au început să se apropie din ce în ce mai mult și să devină foarte buni prieteni, iar apoi n-a mai fost decât un pas către o relație de iubire. In anul 2014 cei Neslihan și Kadir au devenit oficial un cuplu și au recunoscut că trăiesc o superbă poveste de dragoste și dincolo de platourile de filmare.

neslihan atagul

Neslihan Atagul si sotul ei, Kadir

[Sursa foto: Instagram Neslihan Atagul]

Citeste si: Neslihan Atagul, eroina serialului Fiica ambasadorului, relație specială cu fratele ei, Ilkay! Iată cât de mult seamănă cei doi frați!

În anul 2016, cei doi actori au decis să își unească destinele, iar fericitul și grandiosul eveniment a avut loc într-o locație de poveste din Istanbul, pe malul Bosforului, în prezența rudelor, prietenilor și colegilor de breaslă. Anii au trecut, iar cei doi îndrăgostiți au reușit să depășească de-a lungul celor șase ani de căsnicie orice obstacol apărut în calea fericirii lor. Chiar și cel mai recent zvon că s-ar află în pragul despărțirii, s-a dovedit a fi unul ireal, căci Neslihan și Kadir și-au făcut apariția împreună și au arătat tuturor că sunt mai fericiți și uniți că oricând.

neslihan atagul

Neslihan Atagul și Kadir Dogulu, escapada inedita

[Sursa foto: Instagram Kadir Dogulu]

De curând, cei doi actori au plecat într-o escapadă romantică într-o zona superbă din Turcia, undeva spre mare, pentru a se relaxa și a se bucură de natură, aer curat și liniște. Neslihan și Kadir s-au fotografiat reciproc și au filmat scurte clipuri video în care păreau extrem de fericiți și împliniți.

neslihan atagul

Neslihan Atagul, excursie inedita alaturi sotul ei

[Sursa foto: Instagram Neslihan Atagul]

Citeste si: Actrița din serialul Fiica ambasadorului a cucerit și publicul din SUA, America Latină, Africa și Orientul Mijlociu! “Efectul Neslihan Atagül”

 

Citește-ne pe

Citește și:

Superstiţii de Sfinţii Constantin şi Elena. Ce e interzis să faci pe 21 mai, cum atragi belşugul

Neslihan Atagul, eroina serialului Fiica ambasadorului, relație specială cu fratele ei, Ilkay! Iată cât de mult seamănă cei doi frați!

Vladimir Putin îi dă o lovitură lui Joe Biden: I-a interzis intrarea în Rusia

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Ea este cea mai mare iubire a carismaticului Sancar din serialul Fiica ambasadorului! Iată cine este frumoasa actriță care l-a cucerit iremediabil pe celebrul Engin Akyürek!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies