Nermin din serialul Prizoniera destinului, mama si sotie devotata si in viata reala! Iata ce familie frumoasa are celebra actrita Senan Kara!

,
Nermin din Prizoniera destinului
Actrita Senan Kara, in rolul Nermin din serialul Prizoniera destinului.

Senan Kara (Nermin din Prizoniera destinului) este una dintre cele mai talentate si apreciate actrite din Turcia.


In articol:

Senan Kara s-a născut in 1978 in Izmir, intr-o familie de actori. Parintii sai i-au descoperit talentul inca din copilarie, indrumand-o peste ani catre o cariera in actorie.

Cine este Senan Kara dincolo de platourile de filmare

Astfel, visul parintilor sai a prins contur peste ani, cand Senan a hotarat sa urmeze calea actoriei. După absolvirea colegiului Yunus Emre, Senan Kara a urmat Facultatea de Arte Plastice, Departamentul de Teatru in cadrul Universității Dokuz Eylül, a jucat in paralel in diverse piese scurte, precum „Îmi închid ochii” și „Pescărușul”. A absolvit în 2000 cu piesa de teatru "Desire Tram" și "Portretul unei Madonne" din Tennessee Williams.

Nermin din Prizoniera destinului
Senan Kara se dedica trup si suflet carierei sale.

La scurt timp dupa ce a absolvit cu succes facultatea si a devenit actrita cu drepturi depline, Senan Kara a fost remarcata de marile case de producție din Turcia și a început să joace în diferite seriale de televiziune și filme cinematografice.
Insa aceasta nu a abandonat nici teatrul, continunad sa joace in diverse piese ale marilor teatre din Istanbul. Actrita a jucat la Teatrul Duru ca actor invitat în sezonul 2007/2008 cu piesa Kaset.

Cele mai importante roluri jucate de Senan Kara in seriale de televiziune au fost: Atiye (2019)- cu rolul Melek; Doğduğun Ev Kaderindir (Prizoniera destinului- cu rolul Nermin, in 2020); Vatanım Sensin (Patria mea esti tu- cu rolul Veronika, in anul 2016-2017); Yabancı Damat (in 2004); Karakolda Ayna Var (in 2000).

Nermin din Prizoniera destinului
Senan Kara, in serialul Patria mea esti tu.

Senan Kara a devenit cunoscuta publicului din Romania din serialul "Patria mea esti tu", cu rolul Veronika, sotia comandantului Vasili si mama lui Leon.

Senan Kara, in rolul Veronika din serialul Patria mea esti tu.

In ciuda vietii sale profesionale extrem de active, Senan Kara s-a dedicat si vietii personale. Aceasta s-a căsătorit cu actorul Serhat Tutumluer în 2007 si impreuna au un fiu, care reprezinta centrul universului lor si care le-a adus fericirea suprema.

Nermin din Prizoniera destinului
Senan Kara, alaturi de fiul ei.

Nermin din Prizoniera destinului
Senan Kara, alaturi de familia sa.

Premii importante castigate de talentata Senan Kara 

Actrita Senan Kara a dovedid de-a lungul carierei sale ca este inzestrata cu un talent actoricest aparte si a cucerit publicul din Turcia cu numeroasele sale roluri jucate pe scenele marilor teatre dar si pe micile ecrane.

Cea mai buna actriță a anului într-un rol secundar, al 14-lea premiu de teatru Afife, 2010, Kafes, Teatrele din orașul orașului Metropolitan Istanbul

Uniunea Femeilor din Turcia, Premiul Bedia Muvahhit, 2007, Kim Kimi Kimle

Cea mai bună actrita nominalizată la Festivalul de Film Portocaliu de Aur din Antalya in 2019

Premiul pentru cea mai buna actrita in rol secundar, in cadrul celei de-a 31-a ediție a Festivalului de Film de la Ankara

Premiul pentru cea mai buna actrita in cadrul celei de-a 27-a editie a Festivalului de Film de la Adana

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum au explicat groparii din Prahova dansul pe manele alături de scheletul unei femei moarte de 16 ani

Vezi online serialul „Prizoniera destinului” subtitrat în limba română - Episodul 22, sezonul 1, marți, 12 ianuarie- VIDEO

The New York Times dezvăluie 'răscumpărarea' independenţei plătită de către Haiti Franţei: Suma este de opt ori PIB-ul țării în 2020

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Succes în pași de dans! Cine este actrița celebră care a descoperit în dans aliatul pentru îndeplinirea visurilor

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies