Succes în pași de dans! Cine este actrița celebră care a descoperit în dans aliatul pentru îndeplinirea visurilor

Author: Oana Iosif
Demet Ozdemir

Este tânără, frumoasă și deja îndragită de publicul din România. Este vorba despre actrița Demet Ozdemir, cea care dă viață frumoasei Zeynep în serialul “Prizoniera destinului”, difuzat de luni până joi, de la ora 20:00, la Kanal D.

Demet Ozdemir  se poate lauda cu un corp de invidiat, dar și cu un talent veritabil, marea pasiune a îndrăgitei artiste fiind dansul pe care, de câte ori are pauză de filmări, îl practică de plăcere pentru că îi umple sufletul de “fericire și speranță”, dar și pentru a se menține în formă. De altfel, această artă a fost cea care i-a deschis porțile spre celebritate. 

Demet Ozdemir, una dintre cele mai iubite actrite din Prizoniera destinului

Dansul este pentru mine viața însăși, o ramură a artei care îmi satisface sufletul, o formă de tratament care îmi vindecă sufletul și trupul. Înseamnă libertate, este metoda de exprimare a sentimentelor, un alt mod de a tăcea, a râde, a plânge. Am învățat să cred în corpul meu, să am încredere și să mă simt puternică prin dans.

Dacă îmi iubesc corpul, cel mai mare motiv pentru asta mi l-a oferit dansul”
, a povestit frumoasa actriță într-un interviu acordat revistei InStyle Turcia.

Actrita a debutat în industria de divertisment din Turcia ca dansatoare când avea doar 16 ani. Drumul spre succes a fost dificil, dar nu are regrete și își dorește să își folosească experiența pentru a da o mână de ajutor celor mai puțini favorizați de soartă.

Unul dintre visurile actriței este acela de a deschide o școală de dans pentru copii, pentru că dorește să le ofere o șansă de a-și schimba viața.

Demet Ozdemir, apariție de senzație, cu alură de divă pe covorul roșu! Iată cum a strălucit celebra actriță la Paris Fashion Week!

Citește și: Dana Roba va intra în cea de-a doua operație pe creier. Soțul ei încearcă să scape de pușcărie

Mă entuziasmează ideea de a fi alături de copii care nu au dansat niciodată și nu s-au întâlnit niciodată cu dansul ”,

a adăugat Demet Ozdemir, pentru publicatia citata. 

Cu grație și implicare impresionează și personajul Zeynep în serialul “Prizoniera destinului”. Cum va face aceasta față provocărilor destinului, cum își va împărți sufletul între două mame, dar și cum va depăși obstacolele puse în calea iubirii, aflați urmărind serialul ”Prizoniera destinului”. Serialul este difuzat la Kanal D, de luni până joi, de la ora 20:00.

 


Radu, foc și pară după întâlnirea cu Cristina, în camera roșie! „Niciodată nu lasă nimic de la ea!” Iată ce replici acide și-au spus cei doi foști iubiți și cum s-a încheiat dialogul lor!