Nelu Tătaru, avertisment dur pentru români: "Se poate muri şi la 30-35 de ani"

,

Nelu Tătaru, avertisment dur pentru români. Ministrul Sănătății trage un semnal de alarmă cu privire la consecințele devastatoare ale coronavirusului.


In articol:

Nelu Tătaru, avertisment dur pentru români.

În contextul în care numărul îmbolnăvirilor a crescut, iar oamenii au tendința de a nu mai respecta regulile de igienă și de distanțare socială, Nelu Tătaru a atras încă o dată atenția asupra efectelor pe care coronavirusul le poate avea la nivelul organismului.

Nelu Tătaru, avertisment dur pentru români: "Se poate muri şi la 30-35 de ani"

Ministrul Sănătății le-a recomandat oamenilor să respecte regulile, să fie prudenți și să nu meargă în locurile aglomerate, având în vedere că virusul încă există în comunitate și face în continuarea foarte multe victime. Nelu Tătaru a atras atenția că nu doar persoanele în vârstă sau care suferă de alte boli pot ajunge să dezvolte forme grave ale bolii, ci și persoanele tinere și sănătoase.

"Suntem de două săptămâni într-o creştere a numărului de cazuri, dar putem gestiona aceste cazuri. Ar trebui totuşi ca cei care şi-au asumat aceste măsuri de relaxare, dincolo de Guvern sau Ministerul Sănătăţii, să le şi respecte.

Recomand în continuare prudenţă, precauţie, reguli de igienă, distanţare fizică, purtarea măştii în spaţii închise. Avem şi azi 388 de cazuri noi, 205 cazuri în terapie intensivă.(...) Avem oraşe şi spitale unde secţiile de terapie intensivă sunt pline şi trebuie să transferăm bolnavii în altă parte. Cred că ne-am relaxat un pic cam devreme. Avem o creştere a numărului de cazuri, o reacutizare a vechilor focare, o transmitere accentuată în comunitate, avem nerespectarea regulilor.
Oamenii vor vedea că există boala, că există forme severe şi că se poate muri şi la 30-35 de ani."
, a spus Nelu Tătaru, potrivit digi24.ro. 

Citeste si: Se inchid drumurile spre mare si munte? Anuntul facut de Nelu Tataru

Anunț despre a patra etapă de relaxare. Nelu Tătaru: "Recomandările specialiștilor sunt..."

Anunț despre a patra etapă de relaxare. După ce a crescut numărul de cazuri, Nelu Tătaru a precizat ce se va întâmpla cu măsurile de relaxare din 1 iulie.

Anunț despre a patra etapă de relaxare. Deși inițial erau programate noi măsuri de relaxare începând cu data de 1 iulie, ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, a anunțat că sfatul specialiștilor este ca acestea să fie amânate, având în vedere creșterea numărului de îmbolnăviri cu noul coronavirus.

Ce urmează să se întâmple?

Citește continuarea aici. 

Citeste si: Nelu Tătaru, anunț despre introducerea restricțiilor: "Ne gândim și la..."

Nelu Tătaru, avertisment dur pentru români. Când am putea reveni la viața normală?

Ministrul Săntății a precizat că în contextul în care situația va putea fi ținută sub control, iar numărul cazurilor de îmbolnăvire va scădea, la finalul lunii iulie sau începutul lunii august am putea reveni la o viață cât mai aproape de normal. 

"La sfârşitul lunii iulie, începutul lunii august trebuie să ne aşteptăm la o viaţă cvasinormală. Spun cvasinormală în contextul în care va trebui să ne obişnuim cu persistenţa acestui virus un an sau doi, cu transmiteri subliminale, cu uşoare valuri cum le vedem la gripa sezonieră. Dar, ca să ajungem la acest lucru, trebuie să respectăm nişte reguli.", a adăugat Nelu Tătaru.

Nelu Tătaru, avertisment dur pentru români.  Ministrul Sănătății le-a cerut românilor să nu se relaxeze complet și să nu uite de reguli, având în vedere că riscul de infectare cu coronavirus este unul ridicat.

Citeste si: Nelu Tătaru: Instinctul de conservare la o parte din concetăţeni nu mai există

 

Citește-ne pe
Citește și:

Horoscop 1 iulie. Zodia care primește o veste importantă

Klaus Iohannis a promulgat legea privind incriminarea traficului de substanţe dopante cu grad mare de risc

Băutura care poate declanșa cancerul. Este oficial: una din 25 de persoane bolnave se îmbolnăvesc din această cauză. STUDIU

Ramona de la ''Puterea dragostei'' a spus totul despre barbatul din viata ei: ''In legatura cu relatia mea...''

Robert, fostul concurent de la "Puterea Dragostei", a rămas fără permis: "De mic mi-am dorit să..."

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies