Nelson Mondialu e in culmea fericirii! Suma colosala pe care a castigat-o de pe YouTube

Nelson Mondialu e foarte fericit! A castigat o suma uluitoare in urma clipurilor de pe YouTube si le-a multumit tuturor donatorilor.


In articol:

„Fiți atenți aici, băăăă, câți bani am făcut! 4.087 de dolari! Mânca-v-aș Dumnezeul, pe statistică! Fraților, 4.087 de dolari, fiți atenți acum!

Venit din felicitări – 3.893 de dolari, venit estimat din anunțuri – 142 de dolari și din Youtube Premium – 51 de dolari.

Domnilor, Nelson Mondialu vă mulțumește la valoare, fraților…4300 de euro din felicitări! Cumpăr frigider plin cu carne, de la Samsung îl iau.

Așa le spun ălora, să mi-l aducă plin cu carne, cu fructe, cu zacuscă, le plătesc și pe astea.

Care mi-ați dat felicitări, vă pupă tata Nelson Mondialu! Mamăăăă, ce am pus-o!” a dezvaluit Nelson Mondialu intr-un vlog.

Din ce face bani cu adevărat Nelson Mondialu!

Nelson Mondialu a cucerit YouTube-ul, iar fanii îi donează bani!

Cunoscutul clujean are peste 500.000 de abonați pe contul său, iar vlogurile postate de acesta sunt urmărite zilnic de sute de mii de oameni. Acest lucru îi aduce lui Nelson Mondialu câștiguri substanțiale din partea platformei YouTube. Într-un singur an, doar din această activitate, poate câștiga cel puțin 25.000 de dolari.

Vlogurile postate de Nelson Mondialu i-au cucerit pe oamenii care îl urmăresc. Stilul său libertin și simțul umorului care îi caracterizează fiecare postare au făcut ca Nelson să aibă fani care sunt dispuși chiar să-i facă donații. Într-un clasament all-time, utilizatorul Marcus Remus este pe primul loc, urmat de Mihail Oltean și de Cristian Oancea.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate