Nelson Mondialu, un nou atac la Bianca dupa cearta acesteia cu Livian

Nelson Mondialu nu o slabeste pe Bianca Comanici, fosta iubita a fiului sau, Livian.


In articol:

Intr-un vlog realizat dupa ce Bianca si Livian s-au certat la "Puterea dragostei", Nelson o numeste pe Bianca "Pipisor".

"Pipisor si Pinochio", se cheama ultimul vlog al lui Nelson Mondialu.

Nelson Mondialu, un nou atac la Bianca

Nelson nu l-a slabit nici pe fiul lui, Livian. Nelson e suparat ca Livian voia sa o ia de sotie pe Bianca si i-a cerut sa vina acasa.

„Cocotier, cum se ridică restricția, vezi că eu aflu, te-ai suit, ai venit acasă. Nu există avion, ai venit pe jos. Nu mai stai nicio secundă, ți-ai luat bagajul și ai venit acasă. Nu există că tată, stau pentru premiu. Premiu e când e cu zerouri multe, zeci, sute, nu unități.Vii acasă, măi, ai înțeles ce ți-ai spus?

Citeste si: Denisa, iubita lui Iancu Sterp, primele imagini din locatia de lux in care lucreaza! "In plina pandemie gandul imi e plin de multumire si recunostinta ca inca am un job si fac ce imi place!" Iata cum a fost surprinsa tanara!

Citeste si: Cum arata Roxana, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", dupa perioada de carantina! Iata cum a fost surprinsa tanara!

Ai buctat-o(ai greșit-o) cu mine rău de tot. Fiți atenți aici, eu i-am zis că o să îți facă manevre, că ești băiatul lui Nelson Mondialu. Eu ți-am zis să nu te iei după ce spune lumea. Eu ți-am zis, nu îți dau nimic din ce ți-am luat, nicio haină, nimic, îi dai drumul în chirie. Să vedem dacă lumea vine la ușa ta, femeile alea bătrâne. Cu mine nu e loc. Ai văzut cum a zis iubita ta către tine? E penibil, nu mai pot. Da, deci. E penibil un bărbat care s-a certat cu toate fetele, cu toți băieții. Te ia cu călduri, dar când îți vezi clipurile pe internet, nu te ia cu frisoane? Știind după o vreme ce ai făcut, nu te ia cu călduri?

(...)

I-am zis dă-i liber, că mă faci de rușine. Măi, eu nu sunt fraier. Dacă nu apăreau clipurile cu ea, ea o lua de muiere. Mă ascultați ce vă spun? Așa să mă ajute Dumnezeu. Tata a murit din cauza mea la 47 de ani, pentru câte rele i-am făcut. Mi-a zis că l-am făcut de rușine, m-ai îmbolnăvit”, a spus Nelson Mondialu intr-un alt vlog realizat dupa cearta de la TV al lui Livian cu Bianca.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate