Nelson Mondialu, dialog fabulos cu Livian! I-a spus fiului ce ar face cu Berna: "Ce i-as..."! Liana a intervenit imediat

Nelson Mondialu a facut un vlog in care discuta cu fiul lui, Livian. Nelson era la bar, in timp ce Livian era acasa si manca. In camera se afla si Liana.Ea a intervenit imediat cand l-a auzit pe Nelson vorbind de Berna.

Nelson Mondialu: Fii atent aici, sa ne-ntelegem. Furcuta (n.r.: furculita) separat, lingura separat (...) Nu mai bine o luai pe Pirui? Sau pe aia... cum o cheama pe aia mica blonda. Ce i-as da-o aleia, sa mor eu daca nu

Livian: Berna?

Liana: Ce i-ai da, ma, ce i-ai da?

Nelson Mondialu: Sfaturi, mami, ce sa-i dau (...) Aia mica, blonda, care-i cu Philip

Livian: Berna

Nelson Mondialu: Berna

Berna

Philip s-a sarutat cu Berna, dar ii da sperante Daianei!

Philip si Berna s-au sarutat, insa el nu exclude varianta Daiana. El spune insa un NU hotarat in privinta fostei iubite, Ligi.

"Poate sa ma cunoasca orice fata. Nu pun bariere nimanui", a spus Philip in emisiunea "Puterea dragostei".

Intrebat de Marius daca e vorba inclusiv de Ligi, el a raspuns: "Ligi nu mai are treaba, nu mai e in contextul asta", a spus Philip.

"Eu am alte standarde in momentul asta", a spus Ligi.

"Te pup, te-ai dus", a replicat Philip.

"Stai linistit, m-am dus inainte sa stii tu, relax", a continuat Ligi.

Ligi l-a jignit foarte tare!

"Esti foarte taran. Esti un taran, iti permiti sa ma suni si sa ma injuri. Uite ca zic, ca nu suport needucatii ca tine", a spus Ligi.

"Esti de toata jena", i-a mai transmis Ligi.

"Te dai doamna, dar esti opusul", a replicat Philip. 

"Esti un frustrat si un complexat, de asta faci ce faci. Nu ma faci geloasa, daca aveam sentimente era altceva", a zis Ligi.

"Nu te mai da doamna, fata mea, ca esti opusul. Esti cuvantul cu zdr", a jignit-o Philip. "Tu esti cea mai mare zdreanta, esti un taran", a continuat Ligi.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate