Stefania, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", aparitie inedita alaturi de mama sa! "Singura care mi-a fost mereu alaturi!" Iata cat de mult seamana tanara cu cea care i-a dat viata!

Ștefania a fost una dintre concurentele cele mai indragite de la "Puterea dragostei", in primul sezon.Foarte îndrăgostiți unul de celălalt, Stefania si Adelin au încălcat regulile emisiunii, văzându-se în afara show-ului. 

Chiar și ei au confirmat încălcarea regulilor "Puterea dragostei", fiind descalificați. După descalificare, povestea lor de dragoste a continuat afară, până când s-au despărțit, așa cum anunța Ștefania, după nouă luni de relație.

Adelina nu mai formează de ceva vreme un cuplu cu Adelina, în ciuda faptului că au fost foarte îndrăgostiți unul de celălalt și chiar au încălcat regulile casei din dragoste, fiind descalificați.

Stefania, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", aparitie inedita alaturi de mama sa!

Ce spunea Ștefania despre despărțirea de Adelin

După ce fanii emisiunii "Puterea dragostei" au sesizat că Adelin și Ștefania s-au despărțit, ea a oferit o declarație oficială despre acest subiect, confirmând încheierea relației. Ștefania nu a vrut să intre în detalii, refuzând să dezvăluie cauzele care au dus la despărțire.

"Eu cu Adelin nu mai suntem împreună din motive personale despre care nu vreau să vorbesc. Povestea noastră s-a încheiat după nouă luni de relație. Personal, vă mulțumesc că ați fost alături de noi și că ne-ați apreciat. Sper că am încheiat acest subiect delicat pentru mine despre care nu vreau să mai vorbesc", a fost mesajul Ștefaniei după despărțirea de Adelin de la "Puterea dragostei".

Citeste si: Turcu o insala din nou pe Roxana! Conversatii bomba cu o tanara foarte atragatoare!

Citeste si: Ella, surprinsa in compania unui fost concurent ''Puterea dragostei''! Despre cine este vorba

Stefania, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", aparitie inedita alaturi de mama sa!

Stefania a trecut printr-o perioada destuo de dificila dupa despartirea de Adelin, iar singura persoana care i-a fost alaturi neconditionat a fost mama sa. Cele doua au o relatie speciala mama-fiica si isi petrec mult timp impreuna. Iata ce mesaj emotionant i-a transmis Stefania mamei sale, de 8 Martie:

Stefania, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", aparitie inedita alaturi de mama sa!

Ștefania de la "Puterea dragostei" e schimbată total!

Ștefania de la "Puterea dragostei", fosta iubită a lui Adelin, s-a schimbat față de cum o știau fanii emisiunii. Buzele Ștefaniei par mult mai mari acum, semn că și-a făcut o operație estetică în acea parte a corpului.

Stefania, fosta concurenta de la "Puterea dragostei", aparitie inedita alaturi de mama sa!

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate