Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, surprinsă în compania celei mai iubite persoane din viața sa! Iată cine o motivează zi de zi și îi aduce mereu zâmbetul pe buze celebrei actrițe Simge Selçuk

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 mai 2023, 23:10
actrite din turcia Foto(4)

Simge Selçuk, o actrita apreciata in Turcia

Sursa: Instagram Simge Selçuk

Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, alături de cea mai importantă și iubită persoană din viața sa! Iată cu cine a fost surprinsă renumita actriță Simge Selçuk, dincolo de platourile de filmare.

Simge Selçuk se numără printre cele mai talentate și frumoase actrițe ale generației sale. În cei peste douăzeci de ani de activitate pe platourile de filmare, această a încântat publicul cu talentul ei desăvârșit și cu o carisma captivantă, devenind din ce în ce mai apreciată în breasla actorilor din Turcia. Cel mai recent proiect în care a jucat superbă actriță Simge Selçuk este serialul Totul pentru familia mea, în care această dă viață personajului Nebahat, ce i-a adus un mare succes în carieră.

Dincolo de platourile de filmare, îndrăgita actriță este o femeie fericită și împlinită deoarece este mama unei fetițe minunare, pe care o adoră și care reprezintă centrul universului ei.

Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, surprinsă în compania celei mai iubite persoane din viața sa

Simge Selçuk s-a născut în anul 1975, în Ankara, într-o familie înstărită, în sânul căreia a primit o educație exemplară și sprijin pas cu pas pentru a-și îndeplini toate dorințele.

Încă din copilărie Simge a visat să devină o actrița de renume, iar la vârsta majoratului s-a înscris la Facultatea de Muzică și Artele Spectacolului din cadrul Universității Bilkent, la secția Actorie, pe care a absolvit-o cu succes în anul 1993.

Citește și: Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, anunț neașteptat în mediul online! Iată cum și-a surprins fanii celebra actriță Simge Selçuk! Ce decizie radicală a luat de curând!

La scurt timp a fost cooptată în primul ei rol serialul de televiziune, Ferhunde Hanımlar, care a reprezentat și primul pas către carieră strălucită mult visată. Au urmat multe roluri care de asemenea i-au adus mari reușite de-a lungul anilor și au propulsat-o treptat printre cele mai apreciate și adulate actrițe ale Turciei.

Citește și: „Iubirea mea” Pepe și Raluca Pastramă, din nou împreună pentru fetița lor!

Adrian Despot are o relație de peste 20 de ani cu soția sa. Iată care este secretul lor

Dacă pe plan profesional superbă actrița Simge Selçuk s-a bucurat mereu de succes și a primit aprecierea publicului, în viața personală, destinul i-a oferit un drum mult mai dificil de parcurs. După multe dezamăgiri și deziluzii trăite, Simge și-a îndeplinit cea mai mare dorința de a deveni mama unei fetițe superbe pe care o adoră și care reprezintă cea mai de preț comoară.

Citește și: Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!