Hande Erçel, apariție uluitoare pe covorul roșu, la Festivalul Internațional de Film de la Cannes! Ce ținută extravagantă a îmbrăcat celebra actriță

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 25 mai 2023, 09:43
Hande Ercel Foto(5)

Hande Ercel, o actriță apreciata in Turcia si in străinătate

Sursa: Instagram Hande Ercel

Renumita Hande Erçel a făcut furori cu frumusețea și silueta ei perfect pe covorul roșu în cadrul Festivalului Internațional de Film de la Cannes! Iată ce ținute uluitoare a purtat îndrăgita actriță!

Hande Erçel are doar 29 de ani, însă a reușit să cucerească publicul din Turcia și din străinătate încă de la primele sale apariții pe micile ecrane, datorită talentului ei uluitor și a frumuseții sale răpitoare. De-a lungul celor zece ani de activitate pe platourile de filmare, Hande a jucat magistral în multe producții de amploare care i-au adus mari reușite și au propulsat-o treptat printre cele mai apreciate actrițe ale generației sale.

Hande Erçel, apariție uluitoare pe covorul roșu

De curând, Hande Erçel a fost prezentă la cea de-a 76 ediție a Festivalului Internațional de Film de la Cannes. Aceasta a participat în calitate de invitată de onoare a brandului Magnum din Turcia. Îndrăgita actriță a făcut furori și de acestă dată cu ținutele sale extravagante pe care a ales să le poarte. Într-una dintre serile în care a pășit pe covorul roșu, Hande a îmbrăcat o rochie orange, scurtă și provocatoare, care i-a pus în valoare silueta perfectă și care totodată a reflectat noul

gust Magnum, Sunlover, o creație semnată Hakan Yıldırım.

Citește și: FOTO Cine este noul iubit al lui Hande Erçel. Actrița din serialele turcești este mai fericită ca niciodată în brațele lui

„Este o fericire să mă aflu la Cannes că invitată de onoare a Magnum Turcia. Emoția mea a început când am primit invitația și a devenit tot mai mare de când mă aflu aici.

Golden Hour, piesă lui JVKE ascultată de milioane de oameni este și una dintre favoritele mele. Mă simt foarte norocoasă să ascult în premieră mondială nouă versiune a piesei la petrecerea Magnum”, a declarat Hande Ercel, potrivit viatacuaromadecafea.com

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citește și: El este noul iubit al frumoasei Hande Ercel! Iată cine este chipeșul bărbat de care celebra actriță s-a îndrăgostit iremediabil! Cei doi tineri trăiesc o intensă poveste de iubire și călătoresc mult împreună!

Frumoasa Hande Ercel, care a ajuns la peste treizeci de milioane de urmăritori pe Instagram, a fost imaginea brandului Magnum și gazdă evenimentului prilejuit de Festivalul Internațional de Film de la Cannes.

Pe plan profesional, superbă actrița se pregătește să revină în forță pe micile ecrane în serialul İki Yabancı (Doi străini), în care va juca alături de celebrul actor Burak Deniz. Cei doi actori au mai jucat împreună în urmă șase ani în producția Aşk Laftan Anlamaz.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!