El este noul iubit al frumoasei Hande Ercel! Iată cine este chipeșul bărbat de care celebra actriță s-a îndrăgostit iremediabil! Cei doi tineri trăiesc o intensă poveste de iubire și călătoresc mult împreună!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 15 mar 2023, 16:02
Foto(5)

Hande Ercel iubește din nou! Iată cine este carismaticul bărbat care i-a cucerit inima frumoasei actrițe! După multe eșecuri pe plan sentimental, Hande este mai fericită ca niciodată! Iată cum a fost surprinsă alături de noul ei iubit, în aeroport! „Totul merge foarte bine”

Hande Erçel are doar 29 de ani și cu toate acestea a reușit să devină una dintre cele mai apreciate și titrate actrițe din Turcia, datorită talentului ei uluitor și a carismei sale deosebite. În cei zece ani de activitate pe platourile de filmare, frumoasă actrița a jucat magistral multe roluri în producții de succes, care i-au adus notorietate chiar și pe plan internațional și au propulsat-o printre cele mai admirate și apreciate actrițe

ale momentului. Dincolo de cariera fulminantă, tânăra actrița nu a avut parte de același succes și pe plan personal deoarece a trecut prin multe eșecuri sentimentale. Însă anul trecut, presă turcă a anunțat că superbă Hande Ercel iubește din nou și este extrem de fericită.

El este noul iubit al frumoasei Hande Ercel! Cine este chipeșul bărbat de care celebra actriță s-a îndrăgostit iremediabil

Hande Ercel a suferit

o grea cumpăna în anul 2019, când și-a pierdut mama și a ajunsese la un pas de a renunța la carieră, din cauza tristetei profunde resimțite o lungă perioada de timp. Însă sora ei mai mare și nepoțică să au ajutat-o să își readune forțele, să își regăsească poftă de viață și pasiunea pentru actorie și să revină pe platourile de filmare.

Citește și: Superba Hande Erçel, apariție spectaculoasă la bordul bolidului ei de lux! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță în cel mai îndrăzneț pictorial!

Nici pe plan sentimental tânăra actrița nu a avut parte de fericirea supremă de-a lungul anilor deoarece a trecut prin multe dezamăgiri și relații eșuate. La scurtă vreme după moartea mamei sale, actrița și-a găsit consolarea în brațele celebrului actor Kerem Bursin. Însă relația lor a durat aproape un an, în ciuda faptului că fanii lor doreau să-i vadă căsătoriți, aceștia au pus punct poveștii lor de iubire.

Iar apoi celebra actrița a fost surprinsă în compania carismaticului Kaan Yildirim, însă relația lor nu a devenit oficială pentru că s-au despărțit după doar câteva luni.

Citește și: Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta

Hande Erçel, primele declarații după ce presa din Turcia a scris despre despărțirea ei de carismaticul actor Kaan Yıldırım! „A fost întotdeauna și va rămâne prietenul meu”

Însă în 2022, soarta i-a surâs după multă vreme și presă turcă a anunțat faptul că superba Hande Ercel iubește din nou și este în sfârșit fericită. Se pare că tânăra actrița s-a îndrăgostit iremediabil de un renumit om de afaceri turc, Hakan Sabancı, un crai aventurier. Mai întâi cei doi îndrăgostiți au fost văzuți în Sile, apoi pe aeroport la întoarcerea din Paris, unde au vizitat Disneyland, iar apoi presă a aflat că au plecat și în Finlanda pentru a observă aurora boreală. Potrivit publicației gecce.com.tr, Hande și noul ei iubit au fost surprinși în aeroport însă au evitat să se țină de mâna și întrebați cum le merge relația, aceștia au răspuns: „Totul merge foarte bine”.

Citește și: Hande Erçel, primele declarații după ce presa din Turcia a scris despre despărțirea ei de carismaticul actor Kaan Yıldırım! „A fost întotdeauna și va rămâne prietenul meu”

 


Cristina a izbucnit în lacrimi! Vorbele lui Radu au lovit-o crunt și regretă enorm că au ajuns în acest punct culminant al relației lor! „Nici nu mă așteptam să aud asta din partea lui! El îmi spune acum că ne-am răcit amândoi!”