Natalia, viață de lux în Italia! Fosta concurentă de la Casa Iubirii, n-ar fi dat pentru nimic în lume traiul de huzur pe un bărbat din Romania

,
Natalia la mare in Italia

Natalia a plecat in Italia dupa Casa Iubirii

[Sursa foto: Instagram]

Natalia, fosta concurenta de la Casa Iubirii nici nu vrea sa auda de venitul in Romania, mai ales ca are o viata de huzur in Italia.


In articol:

Frumoasa basarabeanca nu s-a lașat convinsa de niciun bărbat în Romania să lase Italia și să se întoarcă în tara. Mai mult, a refuzat doi bărbați din show-ul matrimonial Casa Iubirii, pe Sorin și pe Albert, preferând să fie eliminata din cadrul competiției decât să facă un cuplu cu unul dintre ei.

Natalia a și mărturisit într-un interviu pentru Culisele Iubirii despre faptul nu s-a simțit atrasa de niciunul dintre ei, asta chiar daca Sorin i-a și furat un sărut. Nici după acel episod, Natalia nu a simțit nimic încât să duca la bun sfârșit o relație și că atare s-a întors la familia ei din Italia.

Citeste si: Ștefania a arătat public mesajele de la Cristian în timp ce el avea altă relație: "Este foarte josnic pentru ea să accepte așa ceva" Fosta concurentă l-a desființat pe fostul partener de la Casa Iubirii

Natalia, imagine sexy dintr-un restaurant de lux

Cum s-a pozat Natalia intr-un restaurant din Genova

[Sursa foto: Instagram]

Natalia de la Casa Iubirii, imagini senzuale dintr-o locatie de lux

Natalia a mai precizat că nu are niciun motiv de a se întoarce în Romania, ba mai mult i-ar fi foarte greu având în vedere că o buna parte din viață, mai exact 13 ani și-a petrecut-o în Italia: "Eu practic am crescut aici, sunt deprinsa cu clima, cu oamenii. Am munte, mare. Am prietenii aici, familia. Ce fac în Romania? Cu ce mă ocup? Daca aș fi plecat cu un iubit din Casa Iubirii, aș fi rămas, dar acum să merg singura, nu.

Natalia nu a vrut sa se cupleze la Casa Iubirii 

Natalia, imagini sexy din Genova

Natalia, contracte de imagine in Italia

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: "Prima lui sută de euro câștigată ca lăutar a fost de la mine!" Cine face dezvăluiri despre trecutul lui Jador

Și că dovada că frumoasa fosta concurenta este bine înfiptă în Italia, nu se sfiește să publice pe contul sau de socializare cât mai multe poze din diverse locații care mai de care mai luxoase, având câteva contracte de imagine destul de bune care să îi confere un trai lejer departe

de Romania. În câteva filmulete pe TikTok, Natalia le arata fanilor ei care nu sunt deloc putini la număr cum se pregătește pentru o sesiune foto. Ce-i drept, nu e de mirare că moldoveanca a reușit să sucească mințile multor bărbați deoarece arata foarte bine, fiind un model de succes.

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Misterele celor mai spectaculoase peşteri din munţii Hunedoarei. Unde s-ar fi aflat comoara lui Decebal

Ce înseamnă numele pus de Vlăduța Lupău fiului ei. Aceasta a spus care este semnificația lui

Viktor Orban, UDMR și dubla măsură a politicienilor români

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cum a slăbit Andreea Mantea. Prezentatoarea a dezvăluit metoda prin care a topit kilogramele: „Nu o să mă creadă nimeni”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies