"Prima lui sută de euro câștigată ca lăutar a fost de la mine!" Cine face dezvăluiri despre trecutul lui Jador

,
Jador, provocat in ring de Ovidiu Neveu

Cine i-ar fi dat primii bani lui Jador la inceputurile carierei sale

[Sursa foto: Instagram]

Cel care a faqcut o astfel de afirmatie este nimeni altul decat Ovidiu Neveu care l-a si provocat in ring pe celebrul cantaret.


In articol:

TikTokerul susține că îl cunoaște foarte bine pe Jador încă de la începuturile carierei sale și în ciuda faptului că l-a provocat în ring pentru afirmația pe care a făcut-o, a recunoscut că el a fost unul dintre oamenii care i-au dat bani pentru prestația de cântăreț.

Citeste si: Natalia, singura care cunoaște secretul Biancăi de la Casa Iubirii. De ce concurenta este cuprinsă mereu de crize de gelozie: "Nu cred că va vrea să vorbească"

Ovidiu Neveu despre prima intalnire cu Jador

Ovidiu Neveu l-a provocat pe Jador in ring

Ovidiu Neveu a fost la mama Geta acasa

[Sursa foto: Instagram]

"Zicea într-un live că s-ar bate cu mine. Vrea nu vrea, a făcut el un video pe TikTok, dar nu am înțeles bine ce vrea să zică. Bărbații adevărați nu fac skandenberg, așa maca-maca, vrăjeală multa, asta e, a spus Ovidiu Neveu pentru Online Story.

"Este un fals, asta este. Nu cred că accepta, eu cred că doar gura e de el. Vorbim, dar hai să facem și fapte. Bărbații nu fac skandenberg. O să îi cer ajutorul și lui Iancu și antrenorului lui și antrenorului meu. Mi-a dat comentariu din ăla arogant. Degeaba are intructor bun daca el e varza. El nu e om de bătaie. Că fizic este categoria mea. L-am cunoscut, prima suta de euro, eu i-am dat-o la Milano. Îmi era mila de el, iar acum face arogante. Nu le suport. Era și la început. 

Mi-a pus numărul de telefon pe Instagram și mă sunau copiii, mi l-am schimbat, dar i l-am pus și eu.

El a început provocarea.  

Ovidiu Neveu a mers acasa la mama Geta dupa ce Iancu l-a batut in ring

Citeste si: Din cei mai buni prieteni, au ajuns dușmani de moarte! Alex Zănoagă: "Data viitoare dacă mai spui ceva ce mă deranjează, îți promite fratele tău că o să-ți dea somn!"

Ovidiu Neveu a vorbit și despre cei din familia Sterp pe care îi considera oameni de țoață isprava chiar daca Iancu l-a bătut mar în Gala RXF de acum o luna: "Mi-am dat seama de tot ce zice Romania despre ei. S-au pomenit cu mine la poarta, s-au uitat pe geam. După 5 minute, m-au omenit, mi-au pus masa, brânză de oaie. Da, am făcut putina treaba că așa am vrut, că experiență. Toată familia e fortoasa, până și Getuta are biceps și triceps. Am fost cu frate-miu, am stat 3 zile, apoi 5 zile am stat, acum doua săptămâni. Am făcut un chef cu Iancu și m-au dus la munte. Mi-au făcut ceaun. Foarte bun l-a făcut mama Geta, a dezvaluit Ovidiu Neveu pentru Online Story, in exclusivitate.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Mărturiile şoferiţei care a omorât patru muncitori la Iaşi. Femeia spune că n-a fost acolo, ci se uita la desene animate

Ce a spus Adelina Pestrițu, după ce fanii au felicitat-o pentru a doua sarcină

Sorin Cîmpeanu pune presiune: Pentru orice cadru didactic, salariul trebuie să fie cel puţin egal cu salariul mediu

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Ce face, mai exact, Minerva la Banca Națională a României. Celebrul astrolog are un rol important în BNR

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies