Nare, decizie devastatoare! Cum va reacționa Sancar și ce se va întâmpla aflați luni, 7 martie, într-un nou episod din serialul Fiica ambasadorului, de la 20:00, la Kanal D!

,

Nare va lua o decizie neașteptată în privința relației sale cu Sancar! Aflați ce se va întâmpla!


In articol:

Îndrăgitul serial turcesc, Fiica ambasadorului a cucerit publicul încă de la primele episoade difuzate la Kanal D, cu fascinantă poveste de iubire imposibilă dintre cei doi protagoniști, Nare și Sancar care lupta neîncetat pentru relația lor, însă se confruntă cu mereu cu noi piedici care intervin în calea fericirii lor.

Ce vedem luni, 7 martie, într-un nou episod din serialul Fiica ambasadorului: Nare, decizie devastatoare!

În ciuda tuturor obstacoleleor apărute în calea iubirii lor, legendă celor doi îndrăgostiți Nare și Sancar continuă să se scrie. După ce Sahra descoperă un nou indiciu despre locul în care ar putea fi ascuns cadavrul fratelui ei, Akin, această merge împreună cu Gediz să verifice. Rămâne de văzut însă dacă cei doi vor găsi în sfârșit ceea ce căutau cu atâta îndârjire sau li se va întinde și de această dată o capcană.

actorii din serialul fiica ambasadorului

Sahra si Gediz cauta cadavrul lui Akin

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Îndrăgita actriță Neslihan Atagul, eroina serialului Fiica ambasadorului, decizie radicală pentru cariera sa!

Pe de altă parte, Nare încearcă să îl determine pe Gediz să renunțe la planurile lui de a-i face rău lui Sancar cu orice preț. Tânăra îl amenință pe Gediz că va întră și el odată cu Sancar în închisoare dacă va depune plângere împotriva fostului lui partener de afaceri.
Între timp, mătușa Feride are de gând să meargă la Menekse pentru a verifică dacă totul este în regulă cu sarcina ei, însă se va lovi de refuzul mamei și al fratelui acesteia de a întră în camera tinerei.

actorii din serialul fiica ambasadorului

Sancar, devastat de durere

[Sursa foto: Captură KANAL D]

În cele din urmă Nare ajunge din nou să-l respingă pe Sancar, în ciuda faptului că îl iubește enorm și își dorea să construiască un cămin împreună.

Sancar este devastat de decizia radicală a logodnicei lui. Mai mult decat atat Nare ii spune raspicat ca nu mai vrea sa se casatoreasca.  Aflați cum va reacționa Sancar dar și ce se va întâmplă cu cei doi îndrăgostiți, luni, 7 martie, într-un nou episod plin de suspans, din serialul Fiica ambasadorului, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Celebrul actor turc Engin Akyürek, mesaj tulburător în contextul declanșării războiului dintre Rusia și Ucraina! "Războiul este ca un monstru care stă deasupra oamenilor"

 

Citește-ne pe

Citește și:

Misterele celor mai spectaculoase peşteri din munţii Hunedoarei. Unde s-ar fi aflat comoara lui Decebal

Îndrăgita actriță Neslihan Atagul, eroina serialului Fiica ambasadorului, decizie radicală pentru cariera sa!

Un popular site de ştiri medicale din China, suspendat după ce a pus la îndoială un tratament tradiţional anti-COVID

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Celebrul actor turc Engin Akyürek, mesaj tulburător în contextul declanșării războiului dintre Rusia și Ucraina! "Războiul este ca un monstru care stă deasupra oamenilor"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies