Mugur Mihăescu, alias „Garcea“, noul edil al Capitalei? Actorul a spus care este, de fapt, adevărul: "Scopul meu este administrația..."

,

Actorul Mugur Mihăescu este invitatul din această seară la “40 de întrebări cu Denise Rifai”.


In articol:

La emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai se află Mugur Mihăescu . Frumoasa prezentatoare îl va pune în dificultate pe unul dintre cei mai cunoscuți și talentați actori de comedie din România, de numele căruia se leagă proiectul „Vacanța Mare”, dar și personajul Garcea.

Citeste si: AVERE Mugur Mihăescu. Ce venituri are actorul care i-a dat viață personajului „Garcea”

Mugur Mihăescu, noul primar al Capitalei?

Actorul Mugur Mihăescu se va afla în față în față cu Denise Rifai, pentru a clarifica o sumedenie de aspecte din viața sa profesională, dar și privată.

Actorul în vârstă de 54 de ani este apreciat de multă lume, acesta mai este scenarist și om de afaceri.

În urmă cu câțiva ani, „Garcea“ a intrat și în politică, iar în ultima perioadă a fost extrem de vocal pe scena publică, în legătură cu restricțiile impuse de autoritățile din România din cauza pandemiei de coronavirus.

Citeste si: CINE este și cum arată fiica lui Mugur Mihăescu? Ivona Mihăescu s-a transformat într-o adevărată domnișoară

Așadar, mulți s-au întrebat dacă Mugur Mihăescu își dorește să fie Primarul General al Capitalei. Iată care a fost răspunsul actorului la această întrebare!

"Nu! Chestia aia, că scopul meu este administrația, asta a fost prin 2012. Pe urmă, că în administrație poți să ajuți cel mai bine comunitatea, da! Comunitățile sunt UAT-urile, Unitățile Administrativ Teritoriale. Dacă ele nu se ajută, cine Doamne, iartă-mă, să le ajute? Dumnezeu din cer?

Nu am vrut niciodată funcția de Primar, Primar General al Capitalei. Niciodată! Cred că de aceea s-au ofuscat ăștia când am ieșit în piață. Erau alegerile, veneau alegerile anul trecut. Am ieșit în piață, în august, și atunci m-au tocat. Aaa, neorocitul, agentul KGB, agentul lui Firea, turnătorul de la Securitate.

Mda, sunt pentru comunități puternice, sunt pentru comunități susținute.

Nu m-am delimitat de Gabriela Firea, de Sorin Oprescu sau Nicușor Dan, nu mă interesează. Eu lucrez cu instituția. Instituția trebuie să fie puternică, dincolo de omul care o reprezintă trecător.

Dacă ai o insituție puternică, funcționezi și tu, funcționează și mediul de afaceri. Nu ai țânțari pe stradă, nu ai gunoaie.", a declarat Mugur Mihaescu.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Va fi vai şi amar de viitorii pensionari. Rezultatele parţiale ale recensământului au scos la iveală cifre îngrijorătoare

Ionuț și Larisa, întâlnire romantică la munte. Sejurul s-a lăsat și cu un sărut. Iată ce s-a întâmplat între cei doi concurenți de la Casa Iubirii

Adrian Mititelu provoacă cutremur în fotbalul românesc: dețin această informație!

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Kinga, amenințare fără precedent în Casa iubirii! ”Să vezi în gală, te dau afară” Iată pe cine vrea concurenta să elimine din competiție în Gala următoare!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies