AVERE Mugur Mihăescu. Ce venituri are actorul care i-a dat viață personajului „Garcea”

,
Mugur Mihăescu
AVERE Mugur Mihăescu. Ce venituri are actorul care i-a dat viață personajului „Garcea”[Sursa foto: Facebook]

Mugur Mihăescu este, pe lângă un actor talentat, și un afacerist de excepție. Actorul are afaceri care-i aduc venituri din belșug, dar a avut parte și de o emisiune de revelion. Iată ce sume câștigă Mugur Mihăescu.


In articol:

Mugur Mihăescu este, pe lângă un actor talentat, și un afacerist de excepție.

Actorul are afaceri care-i aduc venituri din belșug, dar a avut parte și de o emisiune de revelion. Iată ce sume câștigă Mugur Mihăescu.

AVERE Mugur Mihăescu. Ce venituri are actorul care i-a dat viață personajului „Garcea”

Celebrul ”Garcea” are mai multe localuri în Centrul Vechi din București, dar pandemia de COVID-19 din România i-a dat dureri de cap. Acum ceva timp, Mugur Mihăescu a mărturisit că a suferit pierderi financiare din cauza pandemiei de aproape două milioane de euro.

Mugur Mihăescu

Mugur Mihăescu în rolul „Garcea”

[Sursa foto: Captură YouTube]

Afacerile lui Mugur Mihăescu. Ce venit i-a adus emisiunea de revelion actorului

Deși vremurile au fost crâncene din cauza pandemiei, Mugur Mihăescu nu a stat degeaba și a pus în aplicare o idee care i-a venit chiar înainte de sărbători. Actorul a readus-o la viață pe „Leana Pârțag”, personajul pe care Mugur Mihaescu l-a adus la viață și care l-a propulsat în showbiz-ul românesc.

De asemenea, la filmări a participat și „Costel Pârțag”, personajul interpretat de Radu Pietreanu.

Citeste si: Mugur Mihăescu, duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la ora 22:15, la Kanal D: „Faci pe dracu-n patru să scapi, să supraviețuiești!”

În noaptea de Revelion, fanii serialului românesc „Leana și Costel” au avut parte de o seară nostalgică, amintindu-și cu drag vremurile când serialul în care jucau Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu amuzau toți oamenii care priveau micile ecrane.

Mugur Mihăescu a primit o sumă destul de mare de bani datorită emisiunii de Revelion.

Mugur Mihăescu: ”Este un program în care ne luăm la revedere de la Garcea și Leana Pârțag”

Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu au primit în noaptea de Revelion nici mai mult, nici mai puțin de 11.000 de euro fiecare. Totodată, actorul care l-a adus pe viață pe personajul „Garcea” a subliniat că ideea cu noaptea de Revelion nu a venit de la el, ci de la postul la care a fost difuzată, propunându-i această colaborare.

Citeste si: Mugur Mihaescu si Radu Pietreanu, protagonisti in Razboiul Stelelor din Sadova!

„Ne-au întrebat dacă suntem interesați să facem un program. Apar și Leana Pârțag, Costel Pârțag și Garcea, foarte puțin, dar nu este un Revelion despre Garcea și Leana Pârțag. De altfel, este un program în care ne luăm la revedere de la aceste personaje”, a mărturisit Mugur Mihăescu.

Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu, în „Leana și Costel”

[Sursa foto: Facebook]

Mugur Mihăescu a povestit că s-a luptat mult să-și salveze afacerile în vremea pandemiei de COVID-19. Din nefericire, nu a reușit, ba chiar a fost luat în derâdere de către anumite persoane.

De asemenea, actorul care are trei PUB-uri în București, a „prezis” căderea afacerilor mici.

”Am încercat să promovez cât am putut și cui m-a ascultat modelul suedez. Încă din martie am făcut asta, dar nu am reușit prea multe. Am primit doar reacții de genul ”S-a trezit și Leana să vorbească” sau ”Ce mai vrei. Garceo?!„, sau ceva de genul ”ce mai vreți voi, ăștia, care lungesc cu apă borșul ca să câștige o groază de bani!”, a declarat actorul acum ceva vreme.

Mugur Mihăescu

Mugur Mihăescu la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Nu ratați o nouă ediție a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminică, la ora 22:15, doar la Kanal D! Mugur Mihăescu vine în emisiune pentru a răspunde la unele curiozități care se află pe buzele multor români.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Mugur Mihaescu a sters pe jos cu unul dintre actorii din "Vacanta Mare"! Vezi motivul pentru care interpretul Leanei a facut asta!

Vaticanul FACE ACUZAȚII după încercarea Comisiei Europene de a INTERZICE folosirea cuvântului Crăciun: Înseamnă a distruge persoana

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Mugur Mihaescu a iesit in strada din cauza legii antifumat! "Ne-au scos afara, suntem ciumatii, paria societatii, scursurile". Iata si motivatia gestului sau!

Mugur Mihăescu, duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la ora 22:15, la Kanal D: „Faci pe dracu-n patru să scapi, să supraviețuiești!”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies