Mugur Mihaescu, in lacrimi dupa ce a aflat cat a luat fiica lui la BAC. "Cand am auzit ce nota a luat, m-am dus in chiloti, vorba aia, la scoala la ea"

Ivona, fata actorului Mugur Mihaescu, a sustinut in aceasta sesiune examenul de Bacalaureat si si-a facut parintii mandri.

Adolescenta a promovat "examenul maturitatii" cu o nota foarte mare, 9,95. Ea a povestit ca Mugur nu avea emotii in privinta acestui examen, ea fiind deja acceptata la o universitate din Statele Unite, insa in ziua examenului a fost emotionat.

"Normal ca am plans. Eram la terapie pentru problemele mele cu spatele si cand am auzit ce nota a luat, m-am dus, vorba aia, in chiloti, la scoala la ea, unde erau si televiziuni", a povestit Mugur Mihaescu.

Rezultatele exceptionale la invatatura nu sunt o surpriza pentru familia Mihaescu. In urma cu 4 ani, la Evaluarea Nationala, Ivona a promovat cu aceeasi nota ca la BAC, 9,95  si a fost admisa cu aceeasi medie la un liceu foarte bun din Capitala, "Ghe. Lazar".

Ivona a marturisit ca isi doreste sa se intoarca in tara dupa terminarea studiilor in strainatate si sa foloseasca cunostiintele acumulate spre binele Romaniei:

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate