MOTIVUL SOCANT pentru care o FETITA de 8 ani cu un IQ de 130 a fost EXMATRICULATA de la trei scoli pana acum

FETITA de 8 ani cu un IQ de 130 care se comporta exemplar acasa, insa a fost EXMATRICULA de la trei scoli pentru ca isi ataca profesorii

Charlotte, in varsta de opt ani are un IQ de 130 si are un comportament exemplar acasa, insa a fost exmatriculata de la trei scoli pana acum pentru ca isi ataca profesorii.

 Parintii unei fetite de opt ani cu un grad de inteligenta superioara sunt disperati pentru ca aceasta a fost exmatriculata pana acum de la trei scoli din cauza comprotamentului violent.

Charlotte Tait are un IQ de 130, insa este cunoscuta pentru faptul ca plesneste, musca, trage de par prfesorii dup ace isi pierde controlul cand simte ca nu i se mai acorda atentie.

Parintii ei, Arthur si Maxine Tait cred ca fiica lor sufera de sindromul Asperger, un soi de autism care inseamna ca are dificultati de comunicare. Insa specialistii le-au spus parintilor ca trebuie sa astepte un an pentru a da semne de autism.
Charlotte mai are doi fratiori, Cory de 7 si Ceri de 6, ia racasa nu se comporta la fel. Nu este deloc agresiva. Si asta pentru ca este inteleasa si ascultata. Insa ceilalti frati ai ei le e frica sa aiba prieteni pentru ca sa nu declanseze comportamentul agresiv al lui Charlotte. Ea a fost exmatriculata de la Rillington, Settrington si Malton dup ace mai multi preofesori s-au plans de comportamentul ei.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate