Motivul pentru care Sorin Oprescu nu s-a recasatorit niciodata. Care este regretul sau: ''M-am gandit ca nu am voie sa...''

Author: Marina Ionescu
Actualizat: 22 iul 2022, 11:55
Motivul pentru care Sorin Oprescu nu s-a recasatorit niciodata.

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” continuă seria interviurilor cu oameni din lumea mondena, politica sau personalitati marcante din Romania.

Emisiunea "40 de întrebări cu Denise Rifai"  reușește să îi țină pe telespectatori cu sufletul la gură în fața televizoarelor, în fiecare seară de marți, incepand cu ora 23:00. În această seară, la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai ”, invitatul este Sorin Oprescu.

Citeste si: Cine este si cum arata iubita lui Sorin Oprescu! Iata cu cati ani este mai tanara Adriana Nica decat fostul edil al Capitalei!

De ce nu s-a recasatorit niciodata Sorin Oprescu 

Sorin Oprescu a ajuns o singură dată la altar, alături de fosta sa sotie, Simona Fica, de care a divorțat. Impreuna cu Simona, Sorin Oprescu are un fiu, pe nume Mircea. În cadrul emisiunii "40 de întrebări cu Denise Rifai", Sorin Oprescu a explicat de ce nu s-a mai recăsătorit.

"La început, pentru că trecusem printr-o...

eram ușor draumatizat. A venit pe neașteptate divorțul, vorbim de anii '88. Nu mă simțeam vinovat. Neînțelegeri cu socrii, dar au trecut. E greu să-mi aduc aminte de perioada asta sau nu vreau. După aceea, mi-am găsit echilibrul, dacă pot să-i spun așa, mi-am găsit echilibrul în muncă, de dimineață până seara, la norma.

Nu am fugit niciodată după funcții, am primit responsabilități. Nu m-a întrebat niciodată: "Bă, tu vrei ceva? Vrei să fii si tu ministru?".

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Am incercat un moment de jenă, în momenul în care m-au întrebat ziariștii: "Dar domnul Năstase nu vede ca are aici o...",  "Bă, nu fiți copii. Nu a ajuns la liera O, Oprescu S-a oprit la litera B."

În concluzie, am putut să mă gândesc de la o vârstă că nu am voie să încurc pe nimeni, mă refer la fete.",

a spus Sorin Oprescu.

Citeste si: Sorin Oprescu, surprins de paparazzi! Cum se răsfață fostul edil al Capitalei

Sorin Oprescu, victima socrilor?

În urmă cu câțiva ani, Sorin Oprescu a declarat într-un interviu că părinții fostei soții l-au cuplat cu jumătate din femeile din București. Acesta mărturisea la acea vreme că vinovați pentru eșecul căsniciei lui cu dr.

Simona Fica sunt foștii socri.

"Sigur se bagă socrii, dar nu la nivelul ăsta, să mă cuple­ze cu jumătate din Bucureşti. Exa­gerat. Mult prea exagerat. Şi mă mai durea o chestie. Numai cu nasoale mă cuplau. Aveam 17 ani de căsătorie, băi. N-a venit una la nevastă-mea, că ‘Doamnă, că mi-a promis, mi-a zis că nu ştiu ce’. (…) Nu-mi scoateam o dată verigheta de pe deget! N-am fost, băi, îngerul de pe dric.

Dar nu i-am deranjat pe cei de-acasă o dată. M-a ajutat Dumnezeu, recunosc. Plus că nu mai aveam timp. Şi asta a fost. I-au băgat neveste-mii asta în cap şi gata. Secretul bunelor relaţii e că am crescut şi am îmbătrânit acum împreună. Mă refer la mine şi la nevastă-mea. Fără să stăm împreună", a spus Sorin Oprescu.

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!