Motivul pentru care Elon Musk și-a numit fiica „Y”. CEO-ul Tesla mai are un copil de doi ani, numit „X”

Author: Lavinia Medrea
Actualizat: 29 dec 2023, 03:30

Motivul pentru care Elon Musk și-a numit fiica „Y”. CEO-ul Tesla mai are un copil de doi ani, numit „X”

Sursa: Twitter @pagesix

Grimes și Elon Musk sunt cunoscuți (în afara muzicii și, respectiv, a industriei de tehnologie) pentru că le-au dat copiilor lor nume unice.

Grimes (născută Claire Elise Boucher) a păstrat informațiile despre fiica ei cu Elon Musk, Exa Dark Sideræl Musk, private de când copilul s-a născut cu ajutorul unei mame surogat în decembrie.

Motivul pentru care Elon Musk și-a numit fiica „Y”

La vremea respectivă, cântăreața canadiană a dezvăluit că Exa Dark Sideræl se mai numește și „Y”, pe scurt.

Numele copilului este menit să reprezinte „curiozitatea, eterna întrebare și altele asemenea”, a spus Grimes.

Citește și: Are o avere de 104 miliarde de dolari și locuiește într-o casă cumpărată cu 31.000. Cum arată locuința lui Warren Buffet

Grimes și CEO-ul Tesla sunt, de asemenea, părinții lui X Æ A-XII, în vârstă de doi ani, poreclit „X”.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Atunci când Grimes a împărtășit inițial numele fiicei cuplului în decembrie, ea a dezvăluit că ea și Elon Musk o numesc, de asemenea, pe fiica lor Sailor Mars, o aluzie la seria manga „Sailor Moon”.

Ce reprezintă numele „Exa Dark Sideræl”

„Exa este o referire la termenul de supercalculatoare exaFLOPS (capacitatea de a efectua un cvintilion de operații în virgulă mobilă pe secundă)”, a explicat reporterul Vanity Fair, Devin Gordon.

Dark reprezintă „necunoscutul”. Oamenii se tem de el, dar în realitate este „frumosul mister al universului nostru", a declarat Grimes.

Citește și: Elon Musk a anunțat o amnistie generală pentru conturile suspendate ale Twitter. Decizia vine la câteva zile după ce contul lui Donald Trump a fost reactivat

Ulterior, ea i-a trimis lui reporterului Devin Gordon un mesaj vocal cu pronunția Sideræl (n.r..:

sigh-deer-ee-el), atât ca o aluzie la personajul ei preferat din „Stăpânul inelelor”, Galadriel, cât și ca o ortografie „mai elfidă” a literei siderale, „adevăratul timp al universului, timpul stelar, timpul spațiului profund, nu timpul nostru relativ de pe Pământ”.

De asemenea, Grimes spune că fiul ei, făcut cu Elon Musk, nu-i spune „mamă”. „Nu mă identific cu acest cuvânt”, declară cântăreața.

 

 

Taguri:

Virginia și-a dorit să poarte o discuție decentă cu Robi! Tânăra i-a mărturisit fostului ei partener că a trecut deja peste cuvintele dure pe care el i le-a adresat în ultima vreme! Iată cum a reacționat concurentul!