Motivul pentru care Dorel Vișan nu s-a recăsătorit: „Am avut prietene și am și astăzi, nu e asta problema”

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 25 dec 2022, 11:25

Dorel Vișan a dezvăluit de ce nu s-a recăsătorit după moartea soției 

Sursa: Captură KANAL D

După moartea soției, actorul Dorel Vișan nu s-a mai căsătorit. Chiar dacă a mai avut relații, actorul a preferat să rămână discret și să nu vorbească public despre acest subiect. De ce nu s-a recăsătorit?

După 29 de ani de căsătorie, Dorel Vișan și-a pierdut soția din cauza unei boli incurabile. I-a legat o frumoasă poveste de dragoste, astfel că moartea soției l-a dărâmat pe marele actor. De ce a ales să nu se mai căsătorească?

Dorel Vișan, dezvăluiri despre viața personală. De ce nu s-a recăsătorit după moartea soției? 

Dorel Vișan și soția acestuia au avut o căsnicie

fericită, actorul amintindu-și cu drag toate momentele petrecute împreună. Femeia care i-a fost alături timp de 29 de ani l-a susținut mereu și l-a îndemnat să fie din ce în ce mai bun în carieră.

Pierderea soției a fost o adevărată lovitură pentru Dorel Vișan și chiar dacă ulterior au mai apărut și alte femei în viața lui, actorul nu a mai ajuns niciodată în fața ofițerului stării civile.

Întrebat de ce nu s-a recăsătorit, Dorel Vișan a mărturisit în emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” că nu a luat niciodată în calcul acest lucru, având în vedere modul tragic în care și-a pierdut soția. 

Citeste si: Dorel Vișan, unul dintre cei mai mari actori români, invitat duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citește și: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”

Marele actor a mărturisit că a mai avut și alte relații, dar că nu a mai simțit să facă marele pas. De-a lungul timpului, Dorel Vișan a preferat să păstreze discreția cu privire la viața sa personală, dorindu-și ca publicul să îi cunoască realizările din sfera profesională și nu aspectele ce țin de zona sentimentală.

„Nu mi-am putut închipui că un om se poate căsători a doua oară, mai

ales când despărțirea a fost foarte tragică. Dacă este o despărțire care se face printr-o diferență de înțelegere, dintr-o ceartă, atunci poți să te desparți și e bine să te desparți ca să nu te cerți toată viața și te poți recăsători. Eu nu am mai putut. Am ținut atât de mult la relația noastră și la copii, dar nu am putut să trăiesc singur. E normal să îți găsești pe cineva cu care să trăiești și am avut prietene și am și astăzi. Nu asta este problema. Problema este ca această viață să fie discretă și să fie în limitele morale, creștine și ale moralei omenești. Nu m-am mai putut căsători și nici nu am încercat. Mi-am mutat gândurile și acțiunile în altă zonă, în zona căutării, în zona învățăturii, a cititului. Căsătoria este o școală continuă și fără sfârșit în care fiecare învață de la celălalt, în căsătorie lucrul fundamental este respectul. Iubirea se topește, dar respectul trebuie să rămână până la capăt”, a mărturisit Dorel Vișan la „40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citeste si: EXCLUSIV! Dorel Visan: “Nu mi-e frica de moarte desi, inca, nu sunt impacat cu sfarsitul” VIDEO