Motivul pentru care Daniela Condurache a divortat: ''Mi-a fost rușine'' Care este motivul pentru care interpreta de muzică populară nu s-a mai căsătorit niciodată

Author: Madalina Maftei
Actualizat: 18 dec 2022, 23:16

Care este motivul pentru care interpreta de muzică populară nu s-a mai căsătorit niciodată

Sursa: Captură KANAL D

Daniela Condurache este invitata din această duminică de la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”. Artista a vorbit despre mariajul său eșuat și a dezvăluit de ce nu s-a mai căsătorit niciodată.

Interpreta de muzică populară Daniela Condurache, originară din Stâncesti, Botoșani, a urcat pe scenă în urmă cu 47 de ani și de atunci bucură publicul cu talentul ei impresionant. Artista și-a dedicat întreaga viață publicului și scenei. Cântăreața, invitată la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, a făcut dezvăluiri incredibile despre cel mai sensibil capitol din viața ei, divorțul de soț, dar și rușinea pe care a trăit-o, căci părinții n-au fost de acord cu despărțirea.

Daniela Condurache, despre divorț

Daniela Condurache este de o sensibilitate nemărginită, o profesionistă desăvârșită, cu un palmares remarcabil. Nu totul a fost roz în viața artistei, pentru cariera de care se bucură astăzi a fost nevoită să facă multe sacrificii, iar unul dintre ele a fost divorțul de soțul ei. 

Pentru că era mai mereu plecată în turnee, fie în țară, fie peste hotare, relația dintre ea și partenerul ei s-a răcit.

Interpreta a dezvăluit că a fost plecată și câte un an de acasă, acesta fiind și motivul separării de bărbatul alături de care a trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de 16 ani.

Rușinea cea mai mare pe care a trăit-o Daniela Condurache a fost atunci când a trebuit să le spună părinților că divorțează, ei nefiind de acord ca fiica lor să rupă mariajul, însă, în final, au fost de acord.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

”Da! Mi-a fost tare rușine și greu pentru că părinții mei îl iubeau foarte mult pe fostul meu soț și invers, am avut niște socrii, să le fie țărâna ușoară acolo unde sunt. Soacra mea, din draga mami nu m-a scos și tatăl fostului meu soț, domnul Costică, a fost tare mult, familiile noastre au fost tare apropiate și mi-a fost rușine, însă nu vreau să comentez care au fost, pe lângă altele, motivele respective, cert este că

eu eram foarte mult timp plecată de acasă, însă, atunci eu am prins aripi, atunci creșteam și nu puteam, cum bine știe toată lumea, ”artistăria” nu se face din sufragerie, stând în casă, trebuie să fii în mijlocul oamenilor, trebuie să mergi la televiziuni, la spectacole, turnee, etc. Avem o relație elegantă în continuare, din păcate, a murit o cumnată și recent ne-am întâlnit la înmormântare, ne-am salutat, suntem oameni civilizați”, a
spus Daniela Condurache despre divorțul de soțul său, la 40 de întrebări cu Denise Rifai.

Citește și: Daniela Condurache BIOGRAFIE. Vârstă, copilărie, familie, studii, carieră și avere. Lucruri neștiute: Este agent-șef principal în Poliție și îi este frică de zborul cu avionul

Daniela Condurache, motivul pentru care nu s-a mai căsătorit niciodată 

Daniela Condurache și-a dedicat întreaga viață publicului și scenei, astfel, aceasta spune că pentru a fi căsătorit trebuie să ai timp și, totodată, susține că de un soț trebuie să ai grijă.

”Ca să fii căsătorit trebuie să ai timp. De un soț trebuie să te ocupi, nu poți să-ți iei geamantanul în fiecare moment și să pleci. Nu știu, eu altfel văd lucrurile, sunt amândoi în breaslă și pleacă amândoi în același loc. (nr. Ce a zis tata când ați divorțat?) I-a părut rău că am divorțat și mama la fel”, a mai spus Daniela Condurache.

Citește și: Daniela Condurache copii. Care este adevăratul motiv pentru care nu a devenit mamă: „Am multe regrete”

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!