Motivul pentru care Brigitte Pastramă și-a făcut mai multe operații estetice. Incredibil ce i-a făcut fostul soț: „S-a închis în baie cu prietena mea cea mai bună și...”

Autor: Amalia Georgescu
Brigitte Pastramă a vorbit despre operațiile estetice pe care și le-a făcut de-a lungul timpului
Sursa: Instagram

Brigitte Pastramă a trecut de foarte multe ori pragul medicului estetician și nu s-a ferit să recunoască acest lucru. Care este motivul pentru care și-a făcut nenumărate operații estetice?

Brigitte Pastramă a trecut printr-o adevărată transformare din punct de vedere fizic, vedeta dorindu-și să devină cea mai bună versiune a ei. Multe persoane au criticat-o pentru că a abuzat de intervențiile estetice, iar acum, vedeta a dezvăluit ce a determinat-o să apeleze de mai multe ori la ajutorul medicului estetician.

Adevăratul motiv pentru care Brigitte Pastramă și-a făcut operații estetice. Ce a povestit vedeta?

Se pare că traumele suferite în trecut au făcut-o pe Brigitte Pastramă să își facă nenumărate operații estetice. Vedeta a dezvăluit că deciziile ei au fost influențate, în mare parte, de bărbații pe care i-a avut alături. Astfel, Brigitte Pastramă a povestit că totul a început în momentul în care fostul ei soț, Tavi, ar fi înșelat-o cu o prietenă care avea un bust mult mai generos decât al ei.

Atunci, vedeta a decis să își mărească sânii și astfel a început transformarea ei din punct de vedere fizic.

Citeste si: De ce s-au despărțit, de fapt, Brigitte Pastramă și Ilie Năstase? Vedeta a dezvăluit totul: "A pierdut în fața mea pentru că..."

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Totul a început de la fostul meu soț, Tavi, care, de ziua mea, s-a închis în baie cu prietena mea cea mai bună și a băut șampania cu ea. Și mi-a zis: ce sunt eu de vină că tu nu ai sani așa mari ca ea? Atunci, de nervi, m-am programat la operație fix a doua zi! Eu nu mi-am schimbat implanturile până ce nu l-am născut pe Robi, după aceea am mai avut încă un implant la Sara și al patrulea l-am făcut acum! Astea ultimele sunt garantate pe viață și am și pașaport la ele.

Eu toate operațiile pe care mi le-am făcut, le-am făcut pentru bărbații de lângă mine! De la unele operații era să mor! Am făcut embolie pulmonară și era să mor, aveam coastele deplasate. Și acum vine Pastramă și-mi zice că am prea multe?! El nu le-a văzut înainte să ne căsătorim?(...) Acum vreau fire de întinerire ca să nu ajung să mă taie mai tare. Pune cineva fire în Chișinău, dar merg după ce fac vaccinul! Eu am făcut embolie pulmonară și, după vaccin, va trebui să fac niște injecții pentru tromboză.”
, a povestit Brigitte Pastramă într-o emisiune de televiziune, potrivit click.ro.

Brigitte Pastramă a mărturisit că și-a dorit ca bărbații din viața ei să fie mulțumiți de felul în care arată, motiv pentru care a simțit nevoia să corecteze orice imperfecțiune. Acum, vedeta întâmpină o altă problemă, având în vedere că actualul soț, Florin Pastramă, pare nemulțumit de faptul că și-a făcut prea multe intervenții estetice și că, în acest mod, și-a pierdut naturalețea.

Citeste si: Ilie Năstase, declarații în exclusivitate despre căsnicia cu Brigitte Sfăt: "Pentru mine nu a fost un lucru bun"

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!