Florin Pastrama, marturisiri socante despre altercatia cu Brigitte, petrecuta in parcare! Ce anume l-a scos din minti?

Autor: Ana Filip
Actualizat: 01 feb 2021, 09:15
Brigitte si Florin Pastrama, o noua altercatie crunta in plina strada!

Brigitte si Florin Pastrama traiesc o poveste de dragoste cu nabadai.

Certurile par sa nu se mai termine intre sotii, Brigitte si Florin Pastrama. Cei doi indragostiti sunt doua firi extrem de vulcanice si din aceasta cauza se aprind rapid atunci cand se cearta chiar si din cel mai neinsemnat motiv. Cel mai recent scandal dintre Brigitte si Florin Pastrama a socat pe toata lumea, dar cei doi soti au incercat ulterior sa precizeze faptul ca traiesc o poveste de dragoste atipica si asa obisnuiesc ei sa se manifeste din prea multa iubire.

Florin Pastrama, marturisiri incredibile despre altercatia cu Brigitte, din parcare!

Florin si Brigitte Pastrama au o relatie de iubire pe cat de ciudata, pe atat de controversata. Cei doi se aprind chiar si atunci cand au motive minore de cearta si isca adevarate scandaluri indiferent de locul in care se afla.
Recent, Florin a reactionat dur fata de sotia sa, chiar intr-o parcare a unui supermarket din Bucuresti, fara sa ii pese ca erau priviti de zeci de oameni.

Pentru prima data, Florin Pastrama si sotia lui au dat primele explicatii despre incidentul respectiv. Se pare ca cearta celor doi soti ar fi izbucnit din cauza geloziei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Florin Pastrama a declarat faptul ca a fost deranjat de criza de gelozie a sotiei sale si nu a mai vrut sa conduca masina si atunci i-a zis sotiei sale sa urce ea la volan, insa de aici lucrurile au degenerat, cu replici jignitoare si chiar reactii violente.
"Am tras-o din mașină să o duc la volan că nu mai voiam să conduc. A zis că o să conducă ea și nu a mai vrut.

I-am zis: condu, fa, tu!", a marturisit Florin Pastrama.
Pe de alta parte, Brigitte a incercat si ea sa explice ce anume i-a adus in acel moment la cea mai crunta altercatie.
"Noi am inceput ziua foarte prost. Aveam un fel de tahicardie si am luat si un medicament. Toata ziua am fost foarte încordata. La orice îmi spunea, eu îi raspundeam tăios. De la o discutie la alta, i-am spus ca nu e in stare nici sa dea cu spatele, ca nu e bun nici să fie sofer.
(...) Noi tot aveam discutii contradictorii in care il intrebam cine e femeia care imi trimitea mesaje si din cauza careia era sa mor. Eu nu exagerez cu nimic, era să mor in dimineata aia!(...) Eu am trait cu ideea ca el are o amanta si ca nu stie cum să mai scoata bani de la mine”, a declarat Brigitte pentru spynews.ro

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!