Au divorțat după 14 ani de căsnicie! El a făcut anunțul: "Nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături"

,

Deși păreau unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, Walter Zenga și Raluca Zenga au decis să pună capăt unui mariaj de 14 ani. Care sunt motivele?


In articol:

Walter Zenga și Raluca Zenga au fost văzuți multă vreme drept un cuplu perfect asta și pentru că, de fiecare dată când apăreau în public, cei doi lăsau impresia că se înțeleg de minune și că în relația lor nu există probleme. 

Walter Zenga a anunțat că el și soția lui divorțează după 14 ani de căsnicie

Vestea că Walter Zenga și Raluca Zenga divorțează a uimit pe toată lumea, având în vedere că cei doi erau căsătoriți de 14 ani, iar familia lor era un exemplu pentru foarte multe persoane. Walter Zenga este cel care a confirmat zvonurile legate de divorț, acesta făcând anunțul prin intermediul unui mesaj publicat pe contul personal de instagram.

Deși nu a dezvăluit motivele care au dus la despărțire, Walter Zenga a ținut să precizeze că el și Raluca Zenga s-au îndepărtat foarte mult în ultima perioadă, aceasta din urmă fiind complet schimbată.

"Ceea ce a apărut în ultimele zile în mass-media, cu privire la divorțul familiei Zenga, este adevărat! Nu mi-aș fi dorit ca eu și soția mea să ajungem în acest punct, însă viața este plină de surprize! Voi confirma acum, aici, pentru a nu lăsa loc de alte interpretări! Eu și soția mea, Raluca, nu mai formăm un cuplu de ceva timp, din păcate relațiile

dintre noi s-au răcit, atât datorită distanței dintre noi, creată și din cauza jobului meu de antrenor, dar și pentru că nu o mai recunosc deloc pe femeia care mi-a stat alături timp de 14 ani de căsnicie! Soția mea este schimbată radical, a decis să o ia pe alt drum pe care va merge singură de acum încolo! Libertatea pe care i-am oferit-o mereu s-a întors cumva împotriva noastră.
Din respect pentru copiii noștri nu vă pot oferi prea multe detalii, cu atât mai mult cu cât ami depus deja actele pentru divorț la Curtea de Apel din Dubai. Sper și vă rog să îmi respectați intimitatea și să lăsăm viața să își urmeze cursul firesc."
, a scris Walter Zenga pe contul de instagram.

mesaj Walter Zenga
Mesajul prin care Walter Zenga a anunțat divorțul de soția sa, Raluca Zenga[Sursa foto: Instagram]

 

Citește-ne pe

Citește și:

Zenga, performer în lupta contra evitarea retrogradării din Serie A

BILANȚ - A treia zi cu aproape 20.000 de cazuri noi

Armata Romana cauta voluntari care la nevoie pot fi trimisi la razboi. Ce salarii ofera si care sunt criteriile de recrutare

Are menajere in Dubai, dar nu se da in laturi de la treburile casnice! Imagini neasteptate cu Raluca Zenga

Raluca Zenga, o mamica zen! Uite ce familie frumoasa si fericita are blonda alaturi de celebrul antrenor Walter Zenga

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies