MORTUL VIU. A fost declarat defunct in acte si nu poate ataca decizia tribunalului VIDEO

,

El este Marian si traieste cu familia de ani buni in comuna Movila din judetul Ialomita.

Barbatul are 57 de ani, dar nu si-a imaginat nicio clipa ce surprize ii poate pregati viata. In luna mai a acestui an, o scrisoare recomandata din partea Judecatoriei Fetesti l-a declarat defunct. Marian si familia sa au cerut corectarea documentelor.
Odata cu depunerea cererii au aflat ca aceeasi judecatorie l-a inregistrat pe tatal decedat al lui Marian ca fiind viu. Asemenea greseala in acte i-a socat si pe vecinii lui Marian.

Barbatul nici nu mai stie ce sa faca si cui sa ii mai ceara ajutorul ca sa i se faca dreptate. Marian simte ca traieste cel mai urat cosmar al vietii. Sora barbatului vrea acum sa ii dea fratelui partea lui din mostenite, insa este impiedicata de actele de la judecatorie. Asa ca Marian mai are de asteptat. In primul rand trebuie sa apara in acte ca este in viata. Glumet, barbatul spune ca vrea ca judecatoria sa se ocupe de inmormantarea sa, daca tot l-au trecut defunct in acte.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cum se scrie corect: nivele sau niveluri?

VEȘTI BUNE Vaccinul BioNTech/Pfizer pare a fi eficace împotriva variantei britanice

Nu mânca iaurt, brânză sau lapte dacă iei aceste medicamente! Se crează o substanță toxică în corp care poate face ravagii în organism

Care este fructul numit banana nordului: Paw Paw rezistă și la -30 de grade!

Păstrăvul somonat. Cum s-a creat acest nou tip de pește care se găsește inclusiv în România

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies