Monica Gabor dezvaluie in EXCLUSIVITATE cum a fost reintalnirea cu Irina

Monica Gabor dezvaluie in EXCLUSIVITATE cum a fost reintalnirea cu Irina

Monica Gabor a acordat in direct la "CanCan TV" un interviu pe ultima suta de metri. Fosta sotie a lui Irinel Columbeanu se pregateste de plecare. Moni se va reintoarce in Statele Unite, acolo unde o asteapta iubitul ei, Mr. Pink.

Monica Gabor a dezvaluit in exclusivitate la "CanCan TV" cum si-a petrecut ziua de 8 Martie. Moni a avut ocazia sa se reintalneasca cu fiica ei, Irina. Cele doua, mama si fiica au fost foarte bucuroase sa se revada. Au facut schimb de cadouri si poate nu o sa credeti, dar acestea au fost mai mult simbolice. Moni a primit de la fiica ei o felicitare cu ocazia zilei de 8 Martie si un colier. Nu e din diamante si nici din pietre pretioase. 

 

Poate nu o sa credeti, dar Moni a declarat ca va purta colierul oferit de fiica ei mai ceva ca o bijuterie din diamante. "Cadourile oferite de la Irina inseamna mult mai mult pentru mine decat orice alt diamant", a spus Monica Gabor. 

 

La reintoarcerea in Statel Unite, Mr. Pink o va astepta pe Monica la aeroport. Fosta diva de la Izvorani a adaugat ca ii este deja dor de fiica ei si abia asteapta ziua cand ea, Irinuca si Mr. Pink vor deveni o familie. "Sper sa putem fi impreuna ca o familie", a declarat Moni. 

 

Echipa "CanCan TV" i-a facut Monicai un cadou inainte de plecare. O masa imbelsugata cu multe feluri de mancare chinezeasca. Fotomodelul, insa, nici nu s-a atins de deliciile chinezesti. A acceptat in schimb sa arate echipei "CanCan TV" cum se tin corect betisoarele chinezesti.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate