Monica Anisie: ”Nu există sub nicio formă scenariul în care se îngheață anul școlar”

,

”Nu există sub nicio formă scenariul în care se îngheață anul școlar”, a declarat ministrul Educației, Monica Anisie

Nu există sub nicio formă scenariul în care se îngheață anul școlar”, a declarat ministrul Educației, Monica Anisie, a declarat într-o intervenție pentru Hotnews, după ce Raluca Turcan a spus că există mai multe scenarii privind anul școlar, printre care și repetarea anului școlar.

La acest moment, Ministerul Educației evaluează situația la care ne aflăm. Și în funcție de prelungirea stării de urgență Ministerul Educației va veni public cu precizări săptămâna aceasta referitor la ce scenariu am putea adopta în funcție de timpul în care vom relua cursurile”, a spus Monica Anisie pentru Hotnews.

Ministrul Educației a declarat că în privința scenariului pe care îl va adopta ministerul vor exista consultări cu toate părțile implicate, dar că nu există ”sub nicio formă scenariul în care se îngheață anul școlar”.

Ceea ce vreau să spun public este că Ministerul Educației, împreună cu partenerii sociali, sindicate, asociațiile de părinți, asociațiile de elevi și asociațiile de studenți, va realiza consultări și nu va lua nicio decizie fără aceste consultări. Trebuie să precizez faptul că nu există sub nicio formă scenariul în care se îngheață anul școlar”, a spus Anisie.

Întrebată despre declarațiile vicepremierului Raluca Turcan, Monica Anisie a spus: ”P robabil că doamna vicepremier a consultat și alte scenarii din statele din jurul nostru, însă la momentul acesta Ministerul Educației nu ia în calcul un astfel de scenariu”.

Citeste si: Ce se intampla cu anul scolar? Raluca Turcan: "Exista trei scenarii- evaluarile au loc asa cum era prevazut, evaluarile sunt decalate sau repetarea anului

Citeste si:

"Nu se pune problema inghetarii anului scolar". Monica Anisie, apel la calm si responsabilitate

Citeste si: Scoala pe Net, platforma unde profesorii pot continua lectiile cu elevii de acasa

 

Citește-ne pe

Citește și:

A fost confirmat al patrulea deces din cauza coronavirusului în România

EMA a dat UNDĂ VERDE: Medicament împotriva artritei, autorizat pentru tratarea cazurilor severe de COVID-19

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

De ce izolarea nu este suficientă pentru a opri pandemia de coronavirus? Un expert al OMS a explicat ce măsuri ar trebui luate

Care sunt cele doua substante ce trateaza coronavirus in sase zile si ce spun oamenii de stiinta

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies