Monica Anghel, monolog memorabil în serialul “Strada Speranței”, despre economia românească “Tu nu vezi ce se întâmplă în lumea asta?”

,


In articol:

Monica Anghel interpreteză unul dintre personajele centrale ale serialului “Strada Speranței”, difuzat în fiecare sâmbătă și duminică, la 20:00, la Kanal D.

Monica Anghel, monolog memorabil în serialul “Strada Speranței”

Îndrăgita vedetă și-a intrat perfect în rolul patroanei de magazin Mia Teodorescu, un personaj spumos, generator de umor pe bandă rulantă.

Este poreclită, nu întâmplător, în micuța comunitate de pe “Strada Speranței”, drept “Madam Goagăl”, pentru că ea le știe pe toate și este deținătoarea adevărurilor “absolute”.

În episodul de sâmbăta aceasta, personajul interpretat minunat de Monica Anghel prezintă o “radiografie” dură a realității economiei românești, într-un monolog memorabil. În momentul în care Tamara, interpretată de Lia Sinchevici, își cere drepturile de angajat la magazinul familiei Teodorescu, doamna “Goagăl” izbucnește:

Citeste si: Monica Anghel este „Madam Goagăl” în „Strada Speranței”; ce spune actrița despre personajul pe care îl interpretează în serialul care începe pe 7 mai, la Kanal D

Te pomenești că nu îți convine salariul, Tamaro? Te pomenești că vrei și bonuri de masă, te pomenești că vrei și vouchere de vacanță? Dar unde te crezi, dragă, aici? Dar ce crezi că suntem noi? Firma de calculatoare? Suntem bancheri? Corporație? <Multinationalistă> din asta care nu plătește impozitele la stat, în schimb scoate tot profitul afară, peste granițe, Tamaro? Tu nu te uiți la televizor? Tu nu vezi ce se întâmplă în lumea asta? Cu firmele astea care nu plătesc impozite, dar vor să fie Țara Românească fără hoți? Tu nu te uiți, dragă, la știri? De asta generațiile astea mai tinere sunteți cu pluta. Azi trebuie să fii informată, dragă!”, o mustrează verbal Mia pe Tamara.

Citeste si: Monica Anghel și Ovidiu Niculescu, doi dintre actorii serialului de comedie “Strada Speranței”, au făcut spectacol la “Dimineața cu noi”

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cum a ajuns un profesor universitar cu CV impresionant să comită o crimă abominabilă. Explicaţiile psihologilor

Cătălina Grama, despre rolul din “Strada Speranței” "Am jucat multe fete de oraș, dar Denisa are ceva special..."

Scandalul 'Partygate' îi poate aduce sfârșitul lui Boris Johnson: Creşte numărul parlamentarilor conservatori care pleacă de lângă premierul britanic

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

David, fiul Andreei Mantea, debut în actorie în serialul ”Strada Speranței”. Cum arată o zi de filmare pentru el și cum se descurcă

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies